Rugbi

Derrota amarga per les noies del Fem Rugby

Cornellà-Martorell-Anoia-Cocodriles / Químics-Alella-Reus. Eix

El passat diumenge el conjunt (Cornellà-Martorell-Anoia-Cocodriles) rebien a casa al conjunt (Químics-Alella-Reus). Un partit que ja es preveia intens, com a bona semifinal.

Les locals amb major possessió de la pilota avançaven a camp contrari anotant la primera marca amb jugades pick and go de davantera. I pocs minuts després una errada en defensa permetia que la 9 de les Craquers s'escapés del ruck assajant sota pals amb una jugada de llibre.

Es posaven de nou a nivell per continuar el matx. La pressió a camp contrari de les FEM RUGBY s'allunyava amb xuts potents de les Craquers, que tornant amb força anotaven una altra marca al marcador just abans de la mitja part.

A la segona, reprenien el matx amb canvis en ambdós equips, alentint una mica el joc. Amb tot, va haver bona transició de pilota en ambdós equips fins al minut 58, on de nou una jugada de les locals assajava igualant el partit.

Matx finalitzat amb empat, impossible per una semifinal.

En els 10 minuts de pròrroga les noies del Craquers van entrar amb intensitat fins aconseguir l'assaig que marcava el final del partit.

Les locals han vist escapar-se la final en els minuts de pròrroga i probablement es mereixien millors resultats per la temporada que han estat fent, però aquest cop no ha pogut ser i per tant s'ha de seguir treballant per acomplir els nous reptes d'equip i disputar el 3r i 4t lloc d'aquí a 15 dies a Martorell.

Primera victòria a casa del Sots 16

Per primer cop aquesta temporada l’equip sots 16 de l’Anoia Rugby Club jugava, aquest dissabte, com a local al camp de Les Comes d’Igualada en el que era el seu segon partit a la lliga regular de tercera catalana.

A primera hora de la tarda els nois i noies de l’Anoia R.C saltaven al camp acompanyats pels membres de l’Esparreguera R.C amb el que comparteixen equip, i en front es trobava la formació del Catalunya Central integrada per jugadors i jugadores de l’Osona Rugby Club i el Manresa Rugby Club.

Començament intens dels Hippos de l’Anoia i els Víkings d’Esparreguera que agafava per sorpresa el rival i que els permetia d’arribar al descans amb un bon avantatge al marcador.

A la segona part, tot i les ganes i esforç dels nois i noies del Catalunya Central, la major experiència dels de casa, que a més comptaven amb una davantera més potent i una millor línia de tres quarts, ha estat una continuació de la tònica del primer temps, arribant a la fi del partit amb un resultat de 80 a 5 favorable a l’Anoia Rugby Club.

Amb aquesta victòria, l’equip se situarà als llocs capdavanters de la classificació i si l’evolució del seu joc continua en la mateixa línia, segur que serà un dels equips a batre aquesta temporada.