Aquest Sitges pot amb tot

L’equip de Manel Rodríguez iguala un 0-2 als primers sis minuts de la represa guanyant un partit que tenia perdut al primer temps

UE Sitges 3 – Alt. Júnior 2

L’UE Sitges remava contracorrent en un altre enfrontament més al municipal d’Aiguadolç, en aquest cas davant un Júnior que li va fer molt de mal a la primera meitat a pilota aturada, res li va sortir als sitgetans en aquesta fase del matx, topant cada vegada amb un conjunt, el visitant, molt ordenat sabent a la perfecció com desenvolupar el seu joc que amb dos línies de quatre ofegava totalment a un Sitges descol·locat que s’anava al descans amb un 0 a 2 i amb la sensació que molt havia de canviar per no acabar perdent, l’equip però van saber tocar la tecla a la represa per canviar el signe del partit per fer-se amb els tres punts en joc.

De falta, amb un xut amb molta intenció que Lucas Cajes no estava encertat en el seu refús i encaixava el primer gol al minut 13 obra Carlos Esteban i de nou degut a una altre nova falta a la primera mitja hora, en aquest cas rematant Pablo Alonso li feien el segon al Sitges, el pitjor és que l’equip no es trobava còmode i tot feia pensar que havia de canviar molt la estratègia per no sortir trasquilar per un Júnior que havia llegit a la perfecció el guió del partit.

Donava un  gir la situació a la represa, la sortida al terreny de joc de Marcos Garcia donant més circulació a l’equip així com el canvi del dibuix amb dos centrals i obrint les bandes li anava a l’equip sitgetà com anell al dit, els dos gols d’Alejandro Sacristán en els primers sis minuts de la segona meitat en dos magnífiques jugades d’atac deixava clar que s’havia fet el més difícil, però ara calia jugar molt intel·ligentment fins el final, amb un objectiu clar anar pels tres punts, un xut d’Edgard Doblas molt ajustat al pal donava el triomf a un Sitges que havia remuntat un 0-2.

UE Sitges: Lucas Cajes, Manu Muñoz, Fede, Alex Cubedo, Sacris, Carlos Henarejos, (Cèsar 82) Edgard Doblas, Marti Ferret, (Dídac 70) Gery, (Alex Morillas 70) Liao, (Alex Laguna 25) Cardiel i (Marcos Garcia 46).

Degut al pont de la Constitució la competició es reprèn el dissabte dia 14 on els sitgetans jugaran al camp del CD Fontsanta Fatjó.