A la desena va la vençuda

Ferroli Bàsquet Ribes 73 – C.N. Terrassa 67

El sènior va haver d’esperar fins la desena jornada per estrenar la casella de les victòries, però ho va fer davant el que era l’equip més regular del grup. El líder ho va tenir a les mans al tercer quart, però l’encert dels ribetans a l’últim període va sentenciar el partit al seu favor.

Dos triples d’Alexander, tres del Josep i un decisiu de Gerard Pascual van donar ales al Ferroli Bàsquet Ribes a l’últim quart, on es van imposar clarament a l’equip més sòlid de la categoria (25-16).

L’equip ribetà va seguir amb la millora registrada contra el Vilatorrada i el Samà, però aquest cop la sort i l’encert que li han mancat als partits anteriors van jugar, per fi, al seu favor.

Tot i les baixes d’Arnau Pérez, Rafel Rius, Elies Velasco i Arnau Martrat, el Ferroli Bàsquet Ribes no va perdre-li mai la cara al partit. Ni tan sols al tercer quart, quan la forta defensa visitant feia oblidar la bona feina feta als primers vint minuts. Va ser el pitjor moment pels ribetans (34-44 minut 24), però el punt d’inflexió per a un partit que seguia un guió ja presenciat aquesta temporada.

Els ribetans van igualar la defensa visitant primer, i de la mà del Josep i el Manel, van signar un parcial de 14-7 que catapultava l’equip cap a una sortida impecable al darrer període. Els triples de l’Alexander van deixar sense temps morts el C.N. Terrassa, que s’encallava amb la zona del Ribes i no anotava els tirs clars. Tot i així, va intentar jugar-s’ho tot també amb una defensa zonal, però llavors va sortir el canell de Josep Agustí per mantenir distàncies (67-61, minut 38) i el de Gerard Pascual per sentenciar el partit (71-65, minut 40).