Doble jornada, doble victòria del SMA

El passat cap de setmana, l’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA va disputar dos partits consecutius, els quals va guanyar.

El primer matx es va jugar al pavelló Isaac Gálvez contra el ASFE Sant Fruitós (89-67). La primera part (60-31) i la diferència de 30 a favor del Samà va ser decisiva davant els visitants per poder trencar el partit. El marcador es va anar allunyant a favor dels locals durant el tercer període (73-46) amb uns atacs espectaculars que van deixar el rival sense opcions d’atac. Finalment, l’últim quart van estar controlant la diferencia numèrica del taulell amb intercanvis de cistelles entre els dos equips.

Després d’un dur partit, el dia següent va tornar a jugar, però aquest cop fora de casa. El matx se’l va endur el SMA contra el Nou Bàsquet Olesa “A” per 47 a 78 punts. Amb un desplegament físic brutal i jugant en menys de 24 hores, els jugadors de Joan Pozo van treure pit i van poder afrontar-lo amb esforç i dedicació. Des del primer període fins l’últim, el Sènior masculí va demostrar les habilitats en atac i la forta defensa per aturar els rivals i no deixar-los encistellar. Amb les dues victòries i el desgast físicament, els vilanovins aconsegueixen col·locar-se a la vuitena posició amb cinc victòries i derrotes i amb 15 punts.

Aquesta setmana no hi haurà jornada de competició. El SMA torna el dissabte 14 de desembre, a casa i a les 18.00 hores, contra el Sant Quirze Bàsquet Club.

Derrota del SFA

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA encapçala una altra derrota en la lliga, aquest cop contra el Manyanet Reus per 72 a 65 punts.

El partit va començar amb molta pressió de les locals i la manquesa en defensa de les visitants. Això es va veure reflectit en els encerts a cistella i els atacs entrenats prèviament per poder danyar el rival, deixant un marcador favorable a les de Reus en el primer període (26-13).

Tot i així, en el segon quart, les jugadores de Joan Pozo van afrontar el matx millorant i fortificant la defensa i el contraatac per poder atacar amb més facilitat la zona contraria. La primera part va finalitzar amb un punt de diferència (34-33), encara que el SFA va fallar els dos últims tirs lliures per poder avançar el marcador a favor. Durant el tercer període (48-47), l’intercanvi de cistelles entre el Reus i el Samà va fer que els punts s’anessin alternant a favor i en contra d’ambdós equips. Finalment, l’atac de l’últim quart va ser extraordinària, però la pèssima defensa i errors puntuals van generar l’allunyament de les locals en el marcador, trencant així el partit i posant-se a set punts.

Aquesta derrota col·loca a les vilanovines vuitenes en la classificació, amb cinc victòries, cinc derrotes i quinze punts.

El dissabte 14, a les 19.45 hores, el Vedruna Carme Sabadell Mas Avicola “A” visitarà el pavelló Isaac Gálvez.