Victòria molt treballada a la difícil pista del Olesa

CB Olesa - CNB Vilanova. Eix

CB OLESA B 46- CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 61

Diumenge a les 16,00 el sènior vilanoví visitava la sempre difícil pista del CB Olesa, en un partit que havia de servir per confirmar les bones sensacions del darrer partit a casa davant el CB Súria.

Sortida amb Javi, Alex, Gali, Borja i Caelles. De nou superioritat sota cistella dels grocs que era contrarestada per una defensa agressiva i molt intensa dels locals, sobretot dins de la pintura. El ritme de joc era baix i als del Garraf els costava molt anotar. Quedava confirmat que de nou s'hauria de treballar de valent per endur-se el partit, davant. Els grocs s'estan acostumant a partits de baixa anotació, on la defensa cobra una importància capital. Ho demostra el 16-12 amb el que acaba el primer quart.

Al segon quart els de la Parròquia posen una marxa més i comencen a marcar el ritme del partit. Burci torna a fer un quart per emmarcar (10 punts) tot i la forta defensa que estava rebent, com gairebé sempre rosant el permès pel reglament. A l'altre costat de la pista els vilanovins estan molt concentrats i fan suar als d'Olesa, demostrant que si s'ha de portar el partit a la defensa estan disposats a fer-ho. Es capgira el marcador, 31-34, mitja part.
Sensació que s'estan fent bé les coses, tot i que no s'aconsegueix agafar un coixí d'avantatge.

El tercer quart és una nova batalla, però els grocs mantenen la concentració i amb una defensa espectacular, i amb un Javi que comença a treure el cap en atac, els vilanovins aconsegueixen posar-se set punts per sobre abans de començar els darrers deu minuts (40-47).

Al darrer quart el ritme d'anotació és encara més baix, i quan tant sols falten tres minuts els locals han aconseguit retallar a tant sols dos punts la diferència (46-48). Però és aleshores quan els grocs ,amb un Javi espectacular, donen un cop de timó per endossar un parcial de 0-13, que mata el partit i dóna la vuitena victòria al Nou Bàsquet. Bon partit i bones sensacions abans d'una merescuda aturada. La força d'aquest grup de jugadors resideix en la implicació de tots els jugadors, i ara mateix tothom suma sigui com sigui. Felicitats nois. Proper partit diumenge 15 davant el CB Navarcles.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA : ALEX, DAVID, (1), VARGAS (2), LLUISGUI (2), GALI (2), JAVI (16), BURCI (12), CAELLES (8), DÍDAC (13), BORJA (3) i MIKI (2).