Un solitari gol de penal decideix l’enfrontament entre sitgetans i vilanovins

L’expulsió d’Adri Mateo per vermella directa fa que els vilanovins juguin des del minut 17 amb inferioritat numèrica

CF Sitges-Suburense – Alt. Vilanova. Eix

CF Sitges-Suburense 1 – Alt. Vilanova 0

El Sitges-Suburense es va fer amb els tres punts en el derbi comarcal davant l’Alt. Vilanova, l’equip de Dani Pujol que es posava per davant molt aviat de penal no va saber matar el partit degut a la manca d’encert sobre tot a la primera meitat. Els vilanovins per la seva banda tot i jugar més de 70 minuts en inferioritat numèrica van poder marcar en el tram final del matx amb dues ocasions clares de gol refusades pel sitgetà Jano i el porter Ivan.

S’avançava el Sitges-Suburense al minut 4 degut a un penal que pels vilanovins la falta comesa era fora i per l’àrbitre havia estat dintre de l’àrea i que Carles Guerrero materialitzava posant el 0 a 1, l’equip a partir d’aquí generava molt bones ocasions amb poc encert de cara barraca, errant ocasions manifestes de gol arribant d’aquesta manera al descans.

Començava a canviar la decoració en la darrera mitja hora, l’Alt. Vilanova tot i jugar molt minuts en inferioritat i no poder contar amb un altres dels seus jugadors referencia, Isaac Ximénez per lesió, s’anava estirant jugant amb ordre creient que tal i com estava el partit amb un Sitges llançat a la contra la seva referencia en desequilibri Sergio Ximénez podia fer mal i de fet van tenir molt a prop com a mínim poder sucar un punt, tot en un partit  en que els dos jugadors més destacats van ser els dos porters.

CF Sitges-Suburense: Ivan Vendrell, Rafa, Guerrero, Bruno, (Joal Linares 73) Furró, (Gerard 23) Dany Midcley, Xavi Rodríguez, Guillem Viñola, (Jano Ramos 86) Cruselles, Over, (Carlos Cantos 86) Carlos Guerrero.

Alt. Vilanova: Adrià Navarro, Gerard, (Adri Redondo 41) Daniel Gomes, (Jordi Yeste 72) González Rodríguez, Isaac Ximénez (David Gonzalvez 61) Marc Silva, Sergio Ximénez, Adri Mateo, Komun, Marti Diaz, Sergi Rory.