Taekwondo

Adriana Royo bronze al Campionat d’Espanya

Lira Vendrellenca El Vendrell 10-12-2019 17:51 Lectures 782
Adriana Royo al Campionat d’Espanya. Eix

Adriana Royo al Campionat d’Espanya. Eix

La lluitadora de taekwondo de l’equip de la Lira Vendrellenca va aconseguir la tercera posició en categoria Pre-cadet D (2008-2009) de menys de 44 Kg al Campionat d’Espanya de combat per clubs 2019 celebrat aquest passat 8 de desembre a la ciutat d’Alacant.

Adriana després de guanyar a quarts de final en un combat d’infart on finalment es decanta al costat de la vendrellenca perd en semifinals amb la que finalment resulta ser la guanyadora de la seva categoria, on Adriana no ha deixat de lluitar i anar per ella en tot moment, la qual cosa diu molt de l’esperit lluitador i ambiciós de la competidora, el que ens fa preveure un gran futur.

Una medalla ben mereixedora, Marina Dorado, Arnau Jané i Daniel Martínez perden els seus primers combats, tot i ser tres grans competidors. En el cas de la Marina, campiona d’Espanya a l’any 2017, subcampiona d’Europa i subcampiona d’Espanya a l’any 2018. En el cas de l’Arnau, 4 vegades campió de Catalunya amb tant sols 9 anys i Daniel Martínez, 3 vegades campió de Catalunya, 3r d’Espanya (2018)  i Campió d’Europa també en la passada temporada, però el nivell d’un Campionat d’Espanya no ens deixa les coses gens fàcils.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No