El pitjor, el final

L’equip que entrena Carles Busquet amb la derrota cau al setè lloc amb 21 punts però amb un partit menys

CPS Sitges – CE Vendrell. Eix

CPS Sitges 3 – CE Vendrell 4

El primer equip del CPS Sitges tot i fer el més difícil  posar-se per davant per dos cops va acabar palmant per 3-4 davant un Vendrell reforçat en un partit en que potser li faltava a l’equip sitgetà saber refredar el joc quan van anar per davant. Un CPS Sitges al que el criteri arbitral el descol·locava i en moments puntuals els va perjudicar amb les dues blaves mostrades a l’equip i fins i tot es menjava un penal  a l’àrea visitant, un cúmul de circumstancies del que l’equip sortia tocat.

El gol al primer minut en un tir des de la frontal que  col·locava per davant al marcador al Vendrell començava a marcar l’enfrontament, un minut desprès es patia una falta directa per la blava mostrada al conjunt sitgetà, tot i això reaccionava de la millor manera l’equip, Sergi Sabater certificava l’empat a un amb el que es va arribar al descans.

S’avançava per primer cop l’equip sitgetà al minut 11 de la represa amb gol d’Eloi Fernàndez fent el 2 a 1 en uns minuts de bon hoquei de l’equip, va poder ampliar l’avantatge el CPS Sitges amb una falta directa a favor per 10 faltes d’equip del Vendrell, minut desprès ells empataven tot i que amb un gol en pròpia porta el CPS Sitges tornava a posar-se per davant amb el 3 a 2, en pocs instants amb la col·laboració arbitral els sitgetans perden el seu espai aprofitat per un Vendrell que en els quatre minuts finals van saber igualar i guanyar el partit amb dos gols que deixaven totalment glaçats als jugadors sitgetans veient com s’esfumaven els tres punts.

Per aquest enfrontament el cinquè inicial fou el format per Xavi Andreu, Ferran Ortoll, Sergi  Sabater, Alex Raventós, Eloi Fernàndez, per sortir desprès Isaac Martínez, Rubèn Gómez i Gerard Camarasa.

L’equip de Carles Busquet es desplaça aquest dissabte a jugar el darrer partit de l’any a la pista del Valls, quart a la taula amb 23 punts, dels 13 partits jugats han guanyat 7, empatant 2 i perdent 4.