Derrota de l'AB Vendrell a la pista del cuer després d'un fatídic últim quart

Dissabte davant el Manyanet Reus, els taronges, disputaran el darrer partit de l’any

AB Vendrell - Valls B. Eix

Els vendrellencs van caure derrotats, pel resultat de 96-89, a la pista d’un dels cuers de la lliga, el conjunt del Valls B, que fins aquest passat dissabte només havia guanyat un partit. Els visitants, en un partit on les defenses no van existir, van portar la iniciativa, però, un nefast darrer període, parcial de 33-18, va tirar per terra totes les possibilitats de victòria, pels de Dani Ventosa. Després dels resultats de la jornada, els taronges, baixen fins la sisena posició, amb un balanç de 7-4, el mateix que presenta el quart classificat, un registre que comparteixen quatre equips. L’encontre va començar amb un gran ritme i amb els dos conjunts anotant amb facilitat, la defensa visitant sobre el referent local, Jonny Medina, que no es trobava còmode, va donar la iniciativa als del Baix Penedès, que tancaven el primer quart, amb un 16-22, favorable.

En el segon període, els triples de Carlos Harster i el domini del rebot, mantenien l’avantatge dels del Vendrell, que es mostraven superiors, amb el 37-45 del descans. A la represa, les ràpides transicions i dos triples d’Adrià Trouvé, certificaven el domini visitant; però, els de Valls, es van refer, aprofitant un seguit d’errades dels taronges, pilotes perdudes i llançaments errats, per ajustar 56-57, el lluminós a 3.03 de tancar aquest tercer quart. Un parcial de 7-14, a les acaballes d’aquest període, tornaven, 63-71, la iniciativa als vendrellencs, a manca del quart definitiu. Uns darrers deu minuts que van ser fatídics pels taronges, la manca d’intensitat defensiva, com si el partit ja s’hagués acabat, les pèrdues i la precipitació, van donar vida als de l’Alt Camp, que necessitats de victòries, es van créixer, agafant confiança i retallant el marcador, fins que a 3.54 del final, el capgiraven amb el 85-80; a partir d’aquí, tot van ser preses pels del Vendrell, que van intentar revertir aquesta situació, però, l’encert dels vallencs, en aquets últims minuts, va ser determinant, per certificar, una victòria, que els visitants van deixar escapar. Amb un parcial, com el que es va donar a l’últim quart, de 33-18, es molt difícil assegurar una victòria.

Ara, cal centrar-se en l’encontre davant el Manyanet Reus, que visitarà Coma-ruga, el proper dissabte, en el que serà el darrer partit de l’any.

Parcials: 16-22, 21-23 (37-45), 26-26 (63-71), 33-18 (96-89).

Gran partit del sènior B, tot i la derrota a la pista del líder

El sènior B perdia pel resultat de 70-58, a la pista del líder, l’equip del Bàsquet Teresianes. Els taronges malgrat la derrota i anar a remolc durant tot el partit, han deixat una gran imatge, que ens fa ser optimistes de cara al futur. Tot i arribar amb un 32-25 al descans i un 47-40 a la fi del tercer quart, els de Sònia Aril, van retallar el marcador fins un 54-52, a cinc minuts del final, que els obria la porta a la victòria. Un parcial final, de 16-6, pels de Tarragona, va decidir el marcador definitiu. Els taronges, se situen onzens, amb un balanç de 3-8, en aquesta tercera catalana, a l’espera de rebre, el proper dissabte, la visita de la Pobla de Mafumet, el cuer.

El sots-21 femení, perdia per un ajustat 50-52, davant el Begues, en partit de recuperació. Va ser un matx molt igualat, que no es va decidir fins al darrer segon, on les locals, van tenir dos tirs lliures per empatar el partit. Després d’aquest resultat, les taronges mantenen la segona posició, amb un balanç de 6-3. Dissabte, tancaran l’any, rebent al Castellví de la Marca.