El SMA suma victòries

CB Samà SMA - CB Sant Quirze. Dani Ximenes

El passat dissabte, l’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA va endur-se una altra victòria. En el partit jugat al pavelló Isaac Gàlvez, el Sant Quirze Bàsquet Club va caure derrotat per 75 a 57 punts.

El primer període (26-18) va iniciar-se amb un triple per part dels locals, on els jugadors vilanovins van atacar amb facilitat la zona contrària per poder-se endur el matx al seu terreny. En el segon període (34-28), els visitants van avançar-se a un punt dels jugadors de Joan Pozo. Amb el ritme del rival i poc encert, van finalitzar la primera part sentint l’alè dels visitants a la nuca. En la segona part, el tercer quart (63-43) el Samà va allunyar-se del marcador del Sant Quirze i va poder imposar les tàctiques i el bon joc. Finalment, en l’últim període, el SMA va jugar amb facilitat, sense gastar-se físicament i poder aconseguir la victòria sense patir. Amb aquest matx guanyat, els vilanovins aconsegueixen pujar posició en la classificació, obtenint la cinquena plaça (17 punts) amb sis victòries i cinc derrotes.

El proper cap de setmana, el 22 de desembre a les 13.00 hores i com a visitants, es veuran les cares amb el Kyrya-C.E. Sant Nicolau “A”, tercer en la lliga amb 18 punts.

Victòria agredolça del SFA

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va guanyar al pavelló Isaac Gàlvez contra el Vedruna Carme Sabadell Mas Avicola “A” per 47 a 36 punts.

Amb un inici molt intens de les locals, juntament amb un bon ritme d’atac, les jugadores de Rubén Tenor van poder emportar-se una victòria important. El primer període (20-9) va ser decisiu en el partit, on les vilanovines van mostrar els contraatacs, la velocitat i el ritme a les visitants per poder trencar el matx. La lesió de Laia Torres en el segon període (30-20) va fer que les de Sabadell entressin al partit i s’apropessin al marcador amb 20 a 16 punts. Sense encerts i fatiga a l’hora de córrer, la jugadora vilanovina va poder recuperar-se de la lesió lleu en el partit i va entrar a disputar el que quedava de matx, anotant un triple per tornar a centrar l’equip en el marcador. En la segona part es va fortificar la defensa, però els atacs no van ser els suficients per poder demostrar el que poden fer realment el Samà.

Amb una defensa solida i uns atacs no tan bons, el SFA va acumular una altra victòria.  Aquesta victòria no altera la posició en la classificació de la lliga i conserven la vuitena plaça (17 punts) amb sis victòries i cinc derrotes.

El 22 de desembre, a les 12.45 hores, el Sènior femení viatjarà a Terrassa per buscar un altre partit guanyat, aquest cop contra el Club Natació Terrassa “A”, terceres en la classificació.