Onze partits, onze victòries

Resultats dels partits disputats el cap de setmana dels equips del Club Bàsquet Sitges

Victòria del CB Sitges al camp del Santpedor B. Eix

C.C. Tercera  masculí - fase regular – grup 03

C.B. Santpedor “B”  58 - Bàsquet Sitges “A” 76

F.Albaladejo 10, H.Baiz 5, J.Bustos 6, O.Camprubi 21, R.Granados, N.Guillen, J.Mateo 6, M.Perez 6, A.Ruiz 3, V.Siriaco, A.Miguelsanz 2, M.Gosalvez 6, P.Cabezas 11.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  14-17        12-27    18-15      14-17

11-0 és el nou balanç de victòries i derrotes del Sènior A del CB Sitges, després de la victòria al camp del Santpedor B, 58-76.

Va començar el partit amb la baixa d’última hora d'un dels principals anotadors de l'equip local, el seu pivot Nil Caballol, amb una lesió a les vèrtebres. El Sitges va sortir amb tensió els primers minuts, desenvolupant un bon joc col·lectiu, amb ràpides passades i accions que generaven faltes personals en l'equip local. Tot i això, el Santpedor va dominar el rebot ofensiu, per aconseguir acabar ajustat el primer quart, 14-17.

El segon quart va ser de clara superioritat del CB Sitges, que va jugar força bé, deixant al Santpedor en 12 punts en el quart, i anotat els sitgetans 27 punts, millorant l'encert en el llançament exterior i participant tots en l'atac.

Al tercer quart però, no es va mantenir la intensitat desitjada, i algunes males decisions en atac i en defensa, unides a l'encert dels primers atacs del Santpedor, reduïa l'avantatge dels de Sitges a 10 punts. Van ser minuts d'idees poc clares i errades en defensa. Així i tot l'avantatge no va baixar més, i el Santpedor va començar a perdre la concentració provocant un munt de faltes tècniques i antiesportives que tir lliure a tir lliure feia que el Sitges eixamplés la diferència. Els àrbitres van xiular als locals 4 tècniques, una d'elles a la banqueta, una desqualificant al número 2 local, i una falta antiesportiva. Una bona renda de tirs lliures pels sitgetans. La dinàmica es va mantenir en el darrer quart. El ritme alt de joc que intenta generar el Sitges, passa factura als altres equips en els trams finals dels partits, i així va ser també en aquest. Al darrer quart, els visitants van recuperar amb certa comoditat la renda de la mitja part, per acabar guanyant 58 a 76.

Cal destacar l'actuació de l'Oriol Camprubí, amb 21 punts, 4 rebots i 15 de valoració, i del Fernando Albaladejo, amb 10-8-9. També van jugar molt bé els dos jugadors juniors, en Pau Cabezas que va anotar 11 punts (que no van ser 14 perquè li van anul·lar un preciós triple per una desgraciada falta en atac d'un altre jugador prèvia al llançament) i d'en Marçal, que va anotar 6 punts i va saber superar la defensa pressionant del Santpedor amb qualitat i sang freda.

Dissabte que ve a les 18:00 hores, el Sitges rep a Pins Vens al C.B. Roquetes Garraf. Els sitgetans ho tindran realment complicat, perquè els resultats dels de Sant Pere de Ribes són enganyosos i no mostren el nivell real de l'equip, que és molt alt.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “B”  75 - Bàsquet Ribes “B”  58

Trinchan 13, Nogales 10, Romero 9, Villar 8, Sánchez 9, Marcet 2, Piñero, Porras 9, Vicente 8, Almirall 3, Vellet 4.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 16-15        24-13    12-10      23-20

Un Bàsquet Sitges aconsegueix la victòria en l’últim partit de la primera volta. Després de la jornada de descans als del Garraf els va costar arrencar.

El primer quart va ser d’allò més igualat, i cap dels dos equips defensava amb intensitat, 16-15. Al segon període els sitgetans van apretar i van aconseguir un parcial favorable, 11-0, en els primers cinc minuts, en el que van ser el millor moment del partit pel que fa al joc. S’arribava a la mitja part amb un avantatge de dotze punts, 40-28.

Després del descans, tot i fer la reflexió, el Sitges no va tornar al partit amb la intensitat que el partit requeria i això ho va aprofitar un Ribes que es situava novament per sota de la diferència de deu punts en els primers minuts del tercer temps. A l’últim quart els locals tornaven a fer circular la pilota i a jugar en equip, aconseguint novament un parcial favorable, 11-0, en els primers cinc minuts que deixava el partit sentenciat, 63-40, per acabar guanyant el partit 75-58, on van anotar tots els jugadors disponibles.

El Bàsquet Sitges finalitza la pimera volta en segona posició amb dos partits perduts i un balanç de nou victòries i dues derrotes, a un partit dels primers classificats. La segona volta començarà el proper dissabte 21, el Bàsquet Sitges s’enfrontarà al C.B. Martorell “B” a Pins Vens a les 16:00 hores, on estarà en joc la segona posició.

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Bàsquet Sitges 70 - AE Minguella Drivim “A”  75

M Anoro 7, M.Emde 14, I.Garcia, A.Ibañez, M.Lligoña, F.Merino 5, A.Miguelsanz, M.Mila 17, P.Motjer 16, Y.Pedroso 9, N.Simon, F.Sanchez, L.Mayoral, K.Ayouna 2.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials : 11-17        9-20    31-25      19-13

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Nou Barris.

C.C. Junior  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”  68 - Bàsquet Llor   55

B.Andres 4, D.Arjona 8, N.Bellmonte 1, A.Bielsa 8, M.Bielsa 2, P.Cabezas 12, M.Gosalvez 20, D.Hurtado 8, P.Masana, H.Mata 2, A.Valera 3, F.Sanchez.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials : 21-22        15-15    25-13      7-5

El Júnior del Basquet Sitges va suar la samarreta per a guanyar al Basquet Llor aquest cap de setmana.

Els dos primers quarts van ser igualats en el marcador 36-37 a favor del Basquet Llor. Després de la sortida de vestuaris el Basquet Sitges va dominar el joc fent un parcial de 25-13 en aquest quart, amb un gran Marçal , que es va posar l'equip a l'esquena, 11 punts a dalt per a arribar a una últim quart on van dominar les defenses.

Important victòria davant un gran equip, dur , defensiu i sabent el que vol fer. Es finalitza la primera volta on el Basquet Sitges finalitza primer i tan sols amb una derrota.

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.E.B. Pallejà, inici de la segona volta.

C.T. Junior masculí – nivell C – primera fase – grup 05

Clotet Suzuki Sant Boi    36 - Bàsquet Sitges “B”    49

S.Alsina 5, M.Bernat, J.Bordonau 2, F.Javillonar, E.Lopez 2, L.Mayoral 5, O.Miro 10, M.Nieto 5, J.Plotnikou, A.Polo, F.Sanchez 1, E.Santervas, K.Ayouna 19, M.Rubí, M.López.

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz 14

Parcials :  6-13        10-13    7-13      13-10

Desplaçament difícil pels sitgetans, tot i que comencen a recuperar jugadors que havien sigut baixa durant les últimes setmanes. Un objectiu clar, treure endavant aquest partit per mantenir la primera posició al grup.

Com acostuma a passar últimament als blancs, començament una mica precipitat, moltes pilotes perdudes i desconcentració en defensa que ens passa factura durant els 5 primers minuts del partit, però un gran encert fa que, tot i així, marxem al final del primer quart amb una bona escletxa al marcador i donant un cop a la taula d’autoritat, 6-13, +7.
Segon quart i els blancs baixen una mica la intensitat en defensa, tirs fàcils pels taronges que anoten amb un bon percentatge. Però les cames comencen a pesar més als locals i a partir de contraatacs fàcils, els del Garraf aconsegueixen anotar de manera còmode. Descans i +10, 16-26.

Tercer quart i un parcial de 0-7 en minut i mig a favor dels visitants trenca totalment el partit.  Tot i que semblava que no hi hauria cap sorpresa d’última hora, s’arriben als 5 últims minuts amb només 10 punts a favor dels sitgetans. Apareixen una mica de nervis per veure si es tancaria bé el partit i, una altra vegada, els blancs demostren que no només juguen i treballen com un equip, sinó que també han madurat i saben com solucionar aquests moments de dubtes. Final, 36-49.

Proper i últim partit de la primera fase de grups dia 21 de desembre a les 12:00 hores a Pins Vens contra BC Sant Joan Despí “1”.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 05

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre  46 - Bàsquet Sitges “A”    62

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Cial Godó – C.B. Igualada “C”

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 12

C.B. Viladecans Tellfy Vermell 44 - Bàsquet Sitges “B” 39

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Begues.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A – primera fase – grup 04

Iguana Group BBA 2006    41 - Bàsquet Sitges “A”    53

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Santfeliuenc “B”

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 07

C.B. Cubelles Blau    49 - Bàsquet Sitges “B”    36

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Sama Vilanova – IMB.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 01

Chatterbox Idiomas BBA 2007   84 - Bàsquet Sitges “A”    31

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.E.B. Pallejà.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 04

BBA Castelldefels 2009    89 - Bàsquet Sitges “A”    46

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C B. Prat – Aigües del Prat 08.

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 01

Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Blanc 66 - Bàsquet Sitges “A”      16

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Pròxim partit, dissabte 21 de Desembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Clotet Suzuki Sant Boi.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca    47 - C.B. Manyanet les Corts    60

B.Arrive 10, V.Carbonell, D.Granados 4, J.Luguera 2, G.Marcos 2, N.Midley 2, I.Perez 6, M.Prat 5, A.Rodriguez 2, B.Salvat, X.Santin 9, M.Mestres 5.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Parcials : 6-17        14-19    12-12      15-12

El proper diumenge dia 22 de Desembre a les 18:30 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Roquetes.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Basquet Sitges     48 - C.E. Xamba Vilafranca “A”    36

A.Albiol 1, E.Camprubi 10, B.Flores, A.Gonzalez, M.Granja 4, O.Gutierrez 5, M.Herrero, A.Jornet, C.Miro 15, M.Muntada 3, L.Nogal, M.Reigosa 2, V.Rial, L.Velasco 4.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Parcials : 9-8        20-12    12-8      7-8

Les juniors es veien les cares aquest dissabte amb el Xamba, equip que solament portava 3 derrotes aquesta temporada. Les sitgetanes sortien des de l'inici amb un bon ritme ofensiu, però amb desencert en els llançaments, fet que no permetia manxar-se en el marcador.

Però una bona defensa, i paciència en l'atac, donava els seus fruits, i a poc a poc s'eixamplava la diferència fins a arribar a una màxima de diferència de 18 punts al tercer període. Les vilafranquines reduirien, una mica, la diferencia, però la victòria es va quedar a casa

El proper diumenge dia 22 de Desembre a les 16:45 hores, a Pins Vens, contra el SESE “B”

C.T. Cadet femení promoció – nivell A – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges  43 - BF. Viladecans “B”    72

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

El proper diumenge dia 22 de Desembre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Barça CBS Blau,

C.T. Infantil femení promoció – nivell C – primera fase – grup 02

Bàsquet Sitges  41 - A.E. L’Esquitx St. Sadurní   59

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper dissabte dia 21 de Desembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Esport Base del Papiol.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

Bàsquet Sitges - Femení Castelldefels 2008

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

Partit aplaçat al proper dia 18 de Desembre a les 18:15 hores a Pins Vens.

El proper dissabte dia 21 de Desembre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.E. Xamba Vilafranca.

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui, M.Lazaro.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

Jornada de Descans.

El proper dissabte dia 21 de Desembre a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal.