Punt de desconnexió

L’equip sitgetà que s’anava al descans amb un 0 a 3 veu com el Fontsanta Fatjó li empatava el partit en els darrers 23 minuts

Fontsanta Fatjó 3 – UE Sitges 3

L’UE Sitges empatava sorprenentment un partit que controlava a la primera meitat per 0 a 3, un gol de penal al minut 67 del Fontsanta Fatjó feia molt de mal als de Manel Rodríguez i fins i tot els desconnectava del matx acabant amb un 3 a 3 sorprenent desprès de com havia anat la primera meitat en la que tan sol havia existit un equip, el sitgetà.

Amb una defensa improvisada degut a les absències de Fede i Liao, lesionats i Cubedo per motius particulars l’equip sitgetà afrontava el partit en un camp petit i d’aquets complicats de jugar, tot i això sabia llegir el guió del partit amb un futbol ordenat i amb arribada, es posava per davant el Sitges a la primera mitja hora amb gol de Edgard Doblas acabant una molt bona jugada de Carlos Henarejos, fent el segon Geri aprofitant un bon passi d’Edgard Doblas quan millor jugava l’equip sitgetà al minut 44, posant el 0-3 desprès de dos clares ocasions Sacris rematant molt murri a gol.

Anava controlant el joc a la represa el Sitges fins que en una internada local obre forat en defensa i el porter Lucas Cajes fa penal que el local Cagajosa no perdona posant el 1 a 3 un gol que donava ales a un Fontsanta Fatjo que va creure en poder remeiar el descosit de la primera part, en tres minuts tornaven a veure porta posant el 2 a 3 amb un Sitges tocat, al 80 en un altre regal en defensa del Sitges Alejandro Sánchez posava l’empat a tres, van poder tornar a marcar els del Baix Llobregat però en aquesta ocasió el porter Lucas Cajes estava molt encertat refusant la pilota, la va tenir el Sitges en el darrer sospir en les botes d’Over que havia sortit minuts abans amb tota la porta per ell el porter visitant endevina la situació de la mateixa aturant l’impossible, un empat final que amb el triomf del Sant Cugat davant el San Mauro per 2 a 1 fa que l’UE Sitges perdi el liderat.

UE Sitges:  Lucas Cajes, Manu Muñoz, Alex Laguna, Marcos Garcia, Geri, Álvaro Cardiel, Marti Ferret, Sacris, Dídac, (Over Ramos 82) Carlos (Alex Morillas 73) Edgard Doblas i (Cèsar 66).

Ara el derbi

L’equip de Manel Rodríguez rep en el darrer partit de l’any a un Olivella que no passa per un bon moment i ve de perdre per 5 a 1 amb el Júnior, el que serà el darrer derbi comarcal de l’any, donarà inici el diumenge a les 12’15 hores.