Un bon punt

El de Dani Pujol sumen el setè partit consecutiu amb quatre triomfs i tres empats

Penya Jove 1 – Sitges-Suburense 1

El Sitges-Suburense seguint en la seva línia de bons resultats sumava un bon empat al camp de la Penya Jove de les Roquetes, tot en un partit en la que els dos equips es repartien el protagonisme, en una primera part en la que l’equip sitgetà va generar més arribada així com més ocasions de cara a barraca fent un gol i una segona en la que els roquetencs donant un pas endavant i jugant un bon futbol tenien les seves arribades i fent el gol de l’empat en les acaballes del matx, el partit però generava diferents jugades claus, la va tenir i molt clara en Guillem Viñola amb el 0 a 1 que hagués representat la sentència al minut 82 a porta buida, badava lo suficient un dels grans destacats, el porter Toni, que va poder refusar, malgrat el fort vent que bufava la realitat és que els dos equips van oferir un bon espectacle futbolístic en una hora poc habitual, sent bo l’empat final pels dos equips.

La posada en escena dels sitgetans en aquests inici del partit deixava clar que havien sortit amb molta ambició al terreny de joc, tenint arribada i gaudir d´ocasions, s’avançava en una jugada de traca amb gol de tisores de Carlos Guerrero, el 0 a 1 al minut 38,  fent mèrits per ampliar-lo. També és cert que les van tenir els jugadors d’Angel Gerena arribant al descans amb aquesta mínima avantatge sitgetana.

La sortida a la represa de la Penya Jove donant un bon pas endavant ampliaven els ingredients del partit i l’emoció s’assegurava fins el final, les va tenir sobretot un magnífic cop de cap amb una molt bona estirada d’Ivan Vendrell, però també la va tenir el Sitges-Suburense a les botes de Guillem Viñola, l´empat final arribà amb un magnífic gran gol de falta d’un especialista, en Kodro, al minut 83 arribant a la fi amb aquest empat a un final que fa justícia als vist al terreny de joc.

Penya Jove: Toni Álvarez, Dani Martínez, (Marc Vallès 55) Ndure Ebrima, Aitor Villanueva, Rubèn Monago, (Vicenç Hurtado 55) Joel Diaz, Rubèn Peña, (Jordi López) Kodro, Ilan López, Raul Pérez (Joel Solà 76) i Raul Mesa.

Sitges-Suburense: Ivan Vendrell, Rafa, Guerrero, (Christian 89) Eric Furro, Dany Midcley, (Viñola 59) Joal Linares (Carlos Cantos 59) Cruselles, (Raul Peiró 66) Ower Ramos, Jaume Jordi, (Marc Prat 86) Jano i Carlos Guerrero.

El Sitges-Suburense rep aquest dissabte a Les Cabanyes que ve de guanyar al Alt. Vilanova per 0 a 1, l’hora d’inici aquest dissabte les 17’15 hores.