Bàsquet

El bloqueig ofensiu va tornar a condemnar els ribetans

CB Ribes Sant Pere de Ribes 19-12-2019 16:00 Lectures 1314

Si abans del partit li haguessin dit als Ferroli Bàsquet Ribes que entre l'Alexander, l'Ibai, el Raúl, l'Arnau Pérez i el nouvingut Roger Saladié anotarien 46 punts contra el Sant Boi, de ben segur que tothom hagués cregut que l'equip plantaria cara fins al final. Però no va ser així. Un núvol es va posar sobre els caps de Josep (7), Omar (0), Manel (2) i Adrià Miró (5), que van sumar més faltes personals que punts.

Amb aquest llast, l'equip no va ser capaç de competir més enllà dels primers minuts, cedint davant un Sant Boi crescut gràcies a l'encert exterior en tots els aspectes.

Les úniques notes positives del partit per part dels ribetans van ser les prometedores actuacions d'Ibai Sevilla i de Roger Saladié, que junt amb la constància d'Alexander Chifflier van permetre l'equip de Toni Segarra no només retallar la diferència final, sinó millorar la imatge de l'equip.

La pista no és senzilla i el Sant Boi juga a la lliga de l'ascens, però la manca de solidaritat ofensiva dels ribetans i una defensa inexistent van impedir que el partit tingués la mínima emoció.

Dissabte que ve, dia de la presentació, el Ferroli Bàsquet Ribes es veu obligat a millorar moltíssim la imatge i el rendiment per tal de sumar una victòria molt necessària davant un rival de la zona baixa i així afrontar l'aturada nadalenca amb bones sensacions.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No