Victòria clara del Patí Vilanova davant el Liceo "B"

Molt bon partit del Patí que estava en quadre

Victòria del CP Vilanova. Eix

C.P. VILANOVA 6 - H.C. DEPORTIVO LICEO “B” 3

El C.P. Vilanova va derrotar per 6 gols a 3 al Deportivo Liceo “B” en el partit corresponent a la 9èna jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Nord disputat al vespre de dissabte al Pavelló de la Plaça de Les Casernes i amb el que es tanca el 2019.

Victòria justa, clara, inqüestionable, i també balsàmica –malgrat que la resta de resultats no han ajudat gaire- del Patí que es va presentar pràcticament en quadre, amb Aguilar sancionat, Vergés encara sense recuperar-se (va estar a la banqueta vestit però no va jugar) i Sergi Pérez amb els problemes de la mandíbula derivats dels darrer partit i que sols va sortir per llençar la falta directa per targeta blava que no va transformar però en l’espai de temps per tornar a anar-se a la banqueta encara va aconseguir un gol, el tercer.

Amb aquest panorama de dos canvis efectius a la banqueta amb  jugadors no habituals, Jordi Esteva va donar amb aquest cas minuts a Laguna, qui va estar a l’alçada de la situació marcant un gol, el quart, i deixant una molt bona impressió.

Considerar que el Patí va fer un molt bon partit, millorant en atac, malgrat que amb una mica més d’encert el resultat hagués estat més ampli i molt efectiu en defensa controlant els trets llunyans i els rebots. Molt atent i segur el Pol Ferrer i la resta molt endollats.

El Liceo, equip molt jove te en l’argentí Castro la seva estrella –ja ho va ser en el darrer mundial sub 20 dels Roller Games- però amb un joc amb gran to físic, amb pressió alta i que busca en excés els llançaments des de la distància  i molt telegrafiats. El jugar sempre amb el marcador en contra els va condicionar.

El partit va començar molt bé pel Patí ja que abans del primer minut ja havia obert el marcador (Bocchi) i en el 5 Muntané feia el segon. Una targeta blava a Castro feia sortir a llençar la directa a S. Pèrez que no la va transformar però en el curt període de temps d’espera per fer de nou el canvi, ell mateix va marcar el tercer gol. Era el minut 15 i el Patí estava jugant molt bé. El personal s’espessigava veient el que estava passant i més quant a tres minuts pel descans el jove Lalaguna feia el quart.

Restava tot una part i esperaven que el cansament podia passar factura, però de nou el Patí feia el cinquè, Cuevas, i tot seguit no es va transformar la directa per acumulació que hauria estat la tranquil·litat total. L’argentí Castro (min 10) si  que aprofitava una bona contra per inaugurar el seu marcador.

Els gallecs jugaven contra el crono i van posar més ritme per tornar a entrar en el partit però la mateixa presa els feia deixar espais que el Patí aprofitava per crear situacions a la contra i Bocchi en una de les seves per fer el sisè.

Malgrat que restaven més de 10 minuts i el Vilanova estava cansat, l’ordre defensiu molt ben acompanyat pel treball de Pol Ferrer van fer que el Liceo marquès dos gols en els darrers cinc minuts i que el porter vilanoví aturés un penal en el darrer sóspir va fer que els tres punts restessin a casa

Correcte arbitratge afavorit per l’esportivitat dels dos conjunts

Pista: Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Ferrer, Bocchi, Muntané, Garrido, Cuevas (cinc inicial) Lalaguna, Vergés, S. Pérez, Vilches, Donoso (p.s.)

H.C. DEPORTIVO LICEO “B”.-  Menéndez, Alonso, Mejia, Castro, Añón (cinc inicial) Novoa, Lena i López.

ARBITRES: Srs. Godia i Marquez

GOLS: 1A PART; 1-0 Bocchi (min 1); 2-0 Muntané (min 5); 3-0 Pérez (min 15); 4-0 Lalaguna (min 22). 2A PART; 5-0 Cuevas (min 5); 5-1 Castro (min 10); 6-1 Bocchi (min 13); 6-2 Añon FDA (min 19); 6-3 Mejia (min 23).