L'AB Vendrell tanca l'any amb una derrota davant el Manyanet Reus

Vendrell - Manyanet. Eix

En un partit molt ajustat, els vendrellencs cedeixen 72-80, sumant la tercera derrota consecutiva.

El conjunt taronja, tanca l’any, amb una nova derrota, la tercera consecutiva, aquesta vegada, davant el Manyanet Reus, un rival de la part baixa, pel resultat de 72-80, en un partit, on els visitants van portar la iniciativa, encara que els locals, van tenir opcions de victòria fins al final, on un seguit d’errades, i els onze triples anotats pels visitants, dos només pels de Coma-ruga,  els va condemnar a la derrota. Els de Dani Ventosa  se’n van de vacances, amb un balanç de 7-5, que els deixa en la sisena plaça a la classificació, a manca de disputar, l’últim partit de la primera volta, després de les festes de Nadal.

El matx començava amb un gran ritme de joc i amb els vendrellencs, Adrià Trouvé i Joan Solé, que monopolitzaven l’atac dels locals, els visitants, però, amb tres triples anotats en aquest primer quart, arribaven amb un 18-23 favorable,  a la fi del primer parcial. En el segon període, els de Reus, seguien portant la iniciativa, 26-30, amb Eduard Peleja de referent, anotaria 27 punts al final del partit; un parcial de 7-0 a favor dels del Baix Penedès, capgirava, 33-30 el lluminós, però, novament dos triples anotats pel Manyanet, els donava, un mínim avantatge, 35-36, al arribar al descans. A la represa, l’encontre es va mantenir molt igualat, els locals, carregaven el joc dins la pintura, amb un Joan Solé molt inspirat, en canvi, els del Baix Camp, seguien sumant des de la distància; cada vegada que els del Vendrell, s’acostaven, els reusencs, anotaven per seguir manant en el marcador, a les acaballes del tercer quart, i amb empat 54-54, un nou triple visitant, els donava el 54-58, amb el qual s’arribava al període definitiu.

Un darrer quart, on els taronges, anotarien els seus dos únics triples, va ser a l’inici, Sergi Garcia i Adrià Trouvé, amb les dos cistelles de tres punts, deixaven un parcial de 9-2, que retornava el comandament 63-60, als penedesencs, a manca de sis minuts pel final; a partir d’aquí, les defenses es van intensificar, els locals, ho aprofitaven per sumar des del tir lliure i mantenir la iniciativa, de tota manera, els visitants a cop de triple, es mantenien ben a prop, 68-67, 70-70. S’entrava en l’últim minut, amb un empat 72-72, i amb la sensació que el partit es decidiria per petits detalls, però, un nou triple del visitant Roger Marín, la precipitació dels vendrellencs i l’encert des de la línia de personal del Manyanet, anotant les faltes personals, que feien els locals, per aturar el rellotge, provocaven un parcial final de 0-8, que decantava la victòria a favor del conjunt visitant.

Els taronges marxen de vacances en una mala dinàmica de resultats, ara toca, descansar i carregar piles, de cara a la tornada, on els de Dani Ventosa tindran un calendari del tot exigent. El primer partit de l’any, es jugarà a la pista del segon classificat, el Sant Andreu, el proper 12 de Gener.

AB Vendrell: Joan Solé (22), Nieto (1), Harster, Trouvé (21), Colon (6), Vázquez, Garcia (5), Fernández (8), Espino (7), Jordi Solé (2).

Parcials: 18-23, 17-13 (35-36), 19-22 (54-58), 18-22 (72-80).

Victòria molt valuosa del sènior B

El sènior B derrotava per 65-54, al cuer de la classificació, el conjunt de La Pobla de Mafumet, un triomf molt valuós, en el que era el darrer partit de l’any. No va ser una victòria fàcil, després de dominar la primera part, des d’una gran defensa, 37-25 al descans, els taronges van veure, com un parcial de 8-18 en el tercer quart, igualava el marcador, 45-43, a manca dels últims deu minuts. Els de Sònia Aril, però, van contestar amb tres triples a l’inici del darrer període, que van suposar un parcial de 15-0, del tot determinant, 60-43, que va sentenciar, el resultat final. Els del Vendrell, se situen, després d’aquest resultat, amb un balanç de 4-8, a la desena posició a la taula, d’aquesta tercera catalana. El proper partit, el jugaran a la pista del Salou B, després de l’aturada de Nadal.

El Sots-21 femení, tancava l’any, guanyant el derbi del Penedès, per 67-55, davant el Castellví de la Marca, en un encontre que les taronges tenien controlat al descans amb el 40-26, que assenyalava el lluminós. A manca, de dos partits, per tancar aquesta primera fase de la competició, les vendrellenques, continuen segones, amb un balanç de 7-3, a l’espera de rebre la visita del Sant Andreu, en el que serà el primer partit del nou any.