Hoquei patins

El Vilafranca perd davant un Manlleu més efectiu

Gabriel Villares intenta superar al porter del Manlleu. Dídac Berlanga

Digittecnic CP Vilafranca Capital del Vi 1 - CP Manlleu 3

Els de la Capital del Vi van perdre per 1 a 3 davant el Manlleu en un partit molt igualat en la primera part, però que en la segona, els d’Osona van ser més efectius.

Malament van començar les coses pels vilafranquins, ja que als 40 segons, els visitants és van avançar. El Patí va reaccionar, i el cap de tres minuts Gabri Villares empatava després d’una assistència de Joan Vázquez. Amb el partit empatat, els dos equips van oferir un bon joc damunt la pista, amb contraatacs, i jugades ben portades, fins hi tot, els dos equips van tenir opcions de gol, però la bola va anar al pal i que juntament amb l’encert dels porters van fer que l’empat a un no és bellugués i s’arribés al descans amb aquest marcador.

A la segona part, els dos equips van competir i és va veure un bon espectacle d’entrega, però de cara porta l’equip osonenc va està més encertat. I va ser el visitant Santi Teixidó qui amb un contraatac feia el 1-2. El Manlleu arribava a les 10 faltes, i Xavi Aragonès al minut 15 va tenir l’oportunitat de fer l’empat desde el punt de falta directa, però el seu tir el va aturar Rosanes. Un minut desprès era el Patí que arribava a les 10 faltes i novament Teixidó de falta directa feia el 1-3. A partir d’aquest moment del partit el Patí ho va intentar amb pilotes penjades dins àrea, i amb xuts de lluny, destacant un de Roger Martí que es va estavellar al travesser de la porteria visitant. En el minut 19 els àrbitres van ensenyar una targeta blava a Candamio, l'encarregat de llençar la directa va ser Roc Pujades, però Arellano li va aturar l’intent. I a les acaballes del partit a manca de 20 segons Roger Martí va veure targeta blava, en aquesta ocasió va ser Bigues qui va errar l’oportunitat. Ja no hi havia temps per més i l’equip osonenc és va endur la victòria.

Ara el CP Vilafranca gaudirà d’uns dies de descans per les festes de Nadal, el pròxim partit serà el 18 de gener a la pista del CH Mataró.

CP VILAFRANCA: Arellano, Ribas, Aragonès, Villares i Vázquez -cinc inicial- E. martí, R. Martí, Candamio

CP MANLLEU: Rosanas, R. Pujadas, Bigas, Teixidó i Navarro -cinc inicial- B. Pujadas, M. Pujadas, i Uri