Gimnàstica

Resultats de l'A.E. Gimnàstica Baix Penedès al Torneig de Vic

Jana Rodriguez 3a en Base 2. Eix

Aquest cap de setmana 11 gimnastes de la A.E. Gimnàstica Baix Penedès han participat al torneig de pretemporada Osonagym a Vic en categories de base.

Per a moltes de les gimnastes aquesta era la seva 1a competició ja que fa 3 mesos i mig que existeix el club. En categoria B4 Cristina Medinilla ha aconseguit la posició 24ena amb dues caigudes en barra d'equilibri. En categoria Base 3M Júlia Cuen el lloc 34 també amb dues caigudes en barra d'equilibri i en la mateixa categoria Celia Rodríguez ha aconseguit el 2n lloc en la classificació general i també la medalla de plata en paral·leles d'un total de 82 gimnastes.

En categoria base 2G l'equip compost per Júlia Donker, Ariadna Domínguez, Miranda Navaridas i Daniela Martínez han aconseguit un 4t lloc fregant el pòdium. Miranda Navaridas ha aconseguit la medalla de plata a terra. I en categoria B2P l'equip composat per Jana Rodríguez, Leyden Luque, Sabrina Royo i Iona Jove també ha aconseguit un 4t lloc, sent Jana Rodríguez 3a a la general i medalla de bronze en barra d'equilibri i medalla de bronze en salt, i Sabrina Royo medalla de plata a paral·leles.