Gimnàstica

Resultats de l'A.E. Gimnàstica Baix Penedès al Torneig de Vic

Redacció El Vendrell 23-12-2019 11:04 Lectures 1043
Jana Rodriguez 3a en Base 2. Eix

Jana Rodriguez 3a en Base 2. Eix

Aquest cap de setmana 11 gimnastes de la A.E. Gimnàstica Baix Penedès han participat al torneig de pretemporada Osonagym a Vic en categories de base.

Per a moltes de les gimnastes aquesta era la seva 1a competició ja que fa 3 mesos i mig que existeix el club. En categoria B4 Cristina Medinilla ha aconseguit la posició 24ena amb dues caigudes en barra d'equilibri. En categoria Base 3M Júlia Cuen el lloc 34 també amb dues caigudes en barra d'equilibri i en la mateixa categoria Celia Rodríguez ha aconseguit el 2n lloc en la classificació general i també la medalla de plata en paral·leles d'un total de 82 gimnastes.

En categoria base 2G l'equip compost per Júlia Donker, Ariadna Domínguez, Miranda Navaridas i Daniela Martínez han aconseguit un 4t lloc fregant el pòdium. Miranda Navaridas ha aconseguit la medalla de plata a terra. I en categoria B2P l'equip composat per Jana Rodríguez, Leyden Luque, Sabrina Royo i Iona Jove també ha aconseguit un 4t lloc, sent Jana Rodríguez 3a a la general i medalla de bronze en barra d'equilibri i medalla de bronze en salt, i Sabrina Royo medalla de plata a paral·leles.

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament