El CE Vendrell guanya 5 a 8 a la pista del Sant Feliu

CHP Sant Feliu - CE Vendrell. Eix

El dissabte 21 de desembre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va guanyar 5 a 8 a la pista del Sant Feliu, en el partit corresponent a la novena jornada de l'OK Lliga Plata, i es consolida com a líder a la classificació del grup sud.

El Vendrell no va donar opció al Sant Feliu. Al descans es va arribar amb un 0 a 4 amb dos gols de Xavi Crespo (minuts 12 i 22, un de falta
directa), un d'Iker Casado (minut 5, de falta directa) i un de Jan Escala (minut 22). A l'inici de la segona part, al minut 26, Aleix Pastor va retallar distància, però el Vendrell va tornar a engegar la màquina golejadora i Lluís Ferrer, al minut 28, i Xavi Crespo, al minut 32 (en dues ocasions i fent un pòquer particular) van posar un 1 a 7 al marcador. Al minut 34, Aleix Vera va fer el segon del Sant Feliu, de falta directa. Al minut 40, Jan Escala va fer el 2 a 8. El Sant Feliu va poder maquillar el resultat final amb gols d'Aleix Pastor (minut 41), Ferran Buixaderas (minut 46) i Aleix Vera (minut 48, de falta directa). I amb el 5 a 8 va finalitzar el partit.

I després de gairebé un mes d'aturada de la competició, el dissabte 18 de gener del 2020, a les 20 h, al Pavellló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Santa Maria del Pilar (Madrid) per disputar la desena jornada de l'OK Lliga Plata.

CHP Sant Feliu (5): Pere Turón (p), Aleix Vera, Ferran Buixaderas, Arnau Saladrigues i Josep Ramon Altayó –cinc inicial–, Xavier Cuspinera, Sergi Fajas, Ramon Carner, Aleix Pastor i Oriol Amer (p).

CE Vendrell (8): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Gerard Miquel i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial–, Lluís Ferrer, Jan Escala, Aleix Cid, David Lecha i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (5') Iker Casado, de falta directa; 0-2 (7') Xavi Crespo; 0-3 (12') Jan Escala; 0-4 (22') Xavi Crespo, de falta directa; 1-4 (26') Aleix Pastor; 1-5 (28') Lluís Ferrer; 1-6 (32') Xavi Crespo; 1-7 (32') Xavi Crespo; 2-7 (34') Aleix Vera, de falta directa; 2-8 (40') Jan Escala; 3-8 (41') Aleix Pastor; 4-8 (46') Ferran Buixaderas, i 5-8 (48') Aleix Vera, de falta directa.

Àrbitres: Josep Antoni Ribó i Albert Ferré.

Targetes blaves: Ferran Buixaderas (5'), Aleix Pastor (22'), Josep Ramon Altayó (40'), Álvaro Shehda (40') i Xavi Crespo (46').

Faltes d'equip: CHP Sant Feliu: 12 / CE Vendrell: 15