L'encert espectacular dels triples donen la victòria al CNB Vilanova

CB Gelida - CNB Vilanova. Eix

CB GELIDA 70- CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 86

Diumenge el sènior vilanoví es desplaçava a la sempre difícil pista de Gelida, per disputar el penúltim partit de la primera volta i darrer del 2019. Sempre amb la pressió dels dos equips que lluiten amb els grocs per les primeres posicions del grup, el CB Sitges i el Casal de Vilafranca, que no afluixen el ritme i obliguen als de La Parròquia a seguir guanyant.

Sortida amb Javi, Alex, David, Sugri i Caelles. Defensa tota la pista dels grocs des d'inici, que endolla l'equip i deixa veure un ritme alt de joc i un encert en atac destacable. Quart descomunal de l'Alex, que veu la cistella com una piscina i rubrica un any per emmarcar, el treball i la constància sempre dóna resultats. La feina de Sugri i Caelles sota taulells, el saber fer d'en David i l'enèsima exhibició d'un Javi incombustible, permeten a l'equip marxar amb un còmode avantatge al final del primer parcial, 16-26.

Al segon quart nous protagonistes amb la mateixa implicació. Burcet amb una relació punts/minuts poc habituals en aquestes categories, en Gali donant una lliçó de compromís i joc d'equip, en Vargas sumant pel col·lectiu i per les migranyes del cos tècnic. Tots junts i compromesos, aconsegueixen marxar al descans amb un 32-41, no definitiu per culpa del coratge i l'esperit competitiu dels locals.

Al tercer quart els vilanovins segueixen amb un encert espectacular en els triples (16 en tot el partit), especialment Javi, que amb tres al quart mata les opcions del Gelida d'entrar al partit. I arriba el torn de Borja, que per fi veu cistella després d'una mala ratxa, i demostra tot el que pot aportar a l'equip. Final del quart 48-66.

I al darrer quart apareixen els dos jugadors dels onze disponibles que encara no he anomenat, el gran capità Dídac anotant de tres, defensant i aportant en totes les facetes del joc i un Lluisgui que torna a mostrar com n'és de bo i el que els companys el necessiten. Final del partit, 70-86, i per completar el cercle, de ben segur que en Miki i en Collados, absents per motius laborals van ajudar amb els seus ànims per whatsapp previs al partit. I no oblidar la intendència i la paciència del gran Puerta a la banqueta i la Noemí als partits de casa. Permeteu-me una llicència per ser la darrera crònica de l'any, UN GRUP HUMÀ ACOLLONANT, que no juga del tot malament a aquest esport. Bon 2019, seguim al 2020.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: SUGRI (4), ALEX (14), DAVID (4), VARGAS (3), LLUISGUI (6), GALI (2), JAVI (16), BURCI (10), CAELLES (12), DÍDAC (3) i BORJA (12)