El CB Sitges tanca l'any invicte amb un nou balanç de victòries 12-0

Cròniques dels partits del passat cap de setmana disputats pels equips sitgetans

El sènior masculí del CB Sitges tanca l'any invicte . Eix

C.C. Tercera  masculí - fase regular – grup 03

Bàsquet Sitges “A”    94 - C.B. Roquetes Garraf    65

F.Albaladejo 15, H.Baiz, J.Bustos, O.Camprubi 18, R.Granados, N.Guillen, J.Mateo 2, M.Perez 17, A.Ruiz 4, V.Siriaco, A.Miguelsanz 16, M.Gosalvez 12, P.Cabezas 10, M.Mila.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials : 24-18    27-8    20-25      23-14

Va començar el partit i el Sitges va sortir amb tensió els primers minuts, desenvolupant un bon joc col·lectiu, amb ràpides passades que van fer que el Roquetes hagués de corre. Els visitants notaven el cansansi en defensa i permetien que els locals anotessin 4 triples al 1r quart. Tot i això, el Roquetes dominava la pintura i finalitzava el primer quart 24-18. El segon quart va ser de clara superioritat del CB Sitges, que va jugar a un altre nivell, anotant 5 triples més i deixant als visitants en 8 punts en el quart, i anotat els sitgetans 27 punts, millorant el joc ràpid i la contundència defensiva

Al tercer quart però, no es va mantenir la intensitat desitjada, i els tirs exteriors errats i la falta de rebot ofensiu generava transicions del Roquetes que feien molt de mal als sitgetans. Això se li sumava la pèrdua d'intensitat en defensa. Tot i que, el 3r quart quedava a favor dels visitants (20-25), el Sitges seguia dominant el marcador 71-51.
Al darrer quart, els visitants van recuperar la seva essència, tornant a la intensitat defensiva i l’encert queia del seu costat, per finalitzar el partit amb 16 triples anotats del Sitges per concluir el derbi comarcal 94-65.

Cal destacar l'actuació de l'Angel Miguelsanz amb 16 punts, dels quals 4 triples; i dels juniors Marçal i Pau Cabezas amb 12 i 10 punts respectivament i la seva gran aportació a l'equip..

El proper dissabte 11 de Gener a les 19:00 hores a Pins Vens, partit contra el S.A. Súria “A”

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “B”    65 - C.B. Martorell “B”     70

Trinchan 17, Nogales 3 , Romero 8, Villar, Sánchez 8, Marcet, Piñero 9, Porras 6, Vicente 14, Almirall, Vellet.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  15-19        25-27    9-9      16-15

El Bàsquet Sitges perd la segona posició davant del Martorell en el primer partit de la segona volta.

Un potent joc interior i un gran encert en el llançament de tres punts visitant, sumat a les baixes locals, dobleguen els sitgetans a casa. El partit va ser d’allò més igualat però els del Baix Llobregat sempre van portar la iniciativa. A la meitat del segon període el Sitges arribava a perdre d’onze punts, 23-34, però els del Garraf van reaccionar ràpidament per arribar al descans a sis punts, 40-46.

El tercer quart van ser deu minuts de picar pedra i treballar de valent fins arribar a l’empat, 49-49, però dos triples consecutius en els últims segons tornaven a donar avantatge als visitants, 49-55. En els últims deu minuts els sitgetans no es van rendir i aconseguirien situar-se a tant sols un punt a falta de tres minuts per acabar el partit. Novament dos triples més del Martorell decantaven la balança final.

El proper partit serà després del descans per festes a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Negre el diumenge 12 de gener a les 19,30 hores.

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Bàsquet Sitges     55 - Bàsquet Nou Barris    63

M Anoro 1, M.Emde 6, I.Garcia, A.Ibañez, M.Lligoña 7, F.Merino 2, A.Miguelsanz 23, M.Mila 3, P.Motjer 5, Y.Pedroso 7, N.Simon, F.Sanchez, L.Mayoral, K.Ayouna 1.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials :   16-18        14-20    15-9      10-16

Pròxim partit, diumenge 12 de Gener a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Vedruna Gracia.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”     74 - C.E.B. Pallejà      45

B.Andres 8, D.Arjona 18, N.Bellmonte 9, A.Bielsa 4, M.Bielsa 4, P.Cabezas 18, M.Gosalvez 7, D.Hurtado, P.Masana, H.Mata 3, A.Valera 3, F.Sanchez.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :  19-13        24-9    16-18      15-15

Partit de menys a més dels blancs que, tot i tenir un començament amb molts problemes degut a la defensa zonal que plantejaven els visitants, aconsegueixen sol ventar-ho a partir del tir exterior acabant el primer quart amb bona part dels punts des de la línia de 6,25. Tot i tenir un petit avantatge al marcador, els locals no van baixar la intensitat defensiva i van aconseguir contraatacs fàcils que van provocar marxar al descans amb un diferència al marcador força contundent, +22.

Sortida de vestuaris amb un altra mentalitat, la diferència al marcador passa una mala jugada als sitgetans, baixen la intensitat defensiva i comença a haver-hi masses individualitats en atac, però un extraordinari Dani en aquest tercer quart fa que la els locals augmentin encara més la renta. Últim quart del partit i els locals amb una gran força mental, mantenen les distàncies al marcador i aconseguir una victòria per marxar líders a les vacances de Nadal.

Proper partit diumenge dia 12 de Gener a les 16:00 hores desplaçament a la pista del  C.B. Sant Andreu Negre, els blancs hauran de treballar de valent per aconseguir la victòria a una pista molt difícil de guanyar.

C.T. Junior “B” masculí – nivell C – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “B”    78 - Sant Joan Despi     43

S.Alsina 12, M.Bernat, J.Bordonau 6, F.Javillonar 6, E.Lopez 11, L.Mayoral 7, O.Miro 10, M.Nieto 3, J.Plotnikou 2, A.Polo 7, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna 10, M.Rubí, M.López, Edgar 2, Alan 2

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz 14

Parcials :   18-13        17-5    18-6      25-16

Últim partit de la primera fase en el qual volem acabar amb bones sensacions, on rebem un rival que a casa seva ens va plantejar moltes dificultats.

Inici de partit bastant descafeïnat amb moltes imprecisions en atac però un ritme defensiu elevat, ens ha costat molt anotar fins que hem trobat el nostre ritme, però tot i això no és el ritme defensiu que volem aconseguir.
En el segon i tercer períodes portem el ritme del partit a on volíem, joc ràpid i defenses on no hem permès tirs còmodes del equip rival.

Un últim quart on deixem que l'equip rival anoti amb més comoditat però en atac juguem amb molta alegria i no deixem perdre ningun dels períodes del partit, s'ha de destacar la bona feina de tots els jugadors presents al partit, que són els que marquen la seva intensitat.

Primer classificat de aquesta primera fase, moltes felicitats pel treball,  i a la propera la regular estarà a  nivell C1

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”    103 - Cial Godó – C.B. Igualada “C”     53

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

En la propera fase la regular estarà a nivell B2

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 12

Bàsquet Sitges “B”    59 - C.B. Begues      53

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Primer classificat de aquesta primera fase, moltes felicitats pel treball, i a la propera la regular estarà a  nivell C1

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    74 - C.B. Santfeliuenc “B”    49

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Primer classificat de aquesta primera fase, moltes felicitats pel treball, i a la propera la regular estarà a  nivell A1

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 07

Bàsquet Sitges “B”    50 - Bàsquet Sama Vilanova – IMB   60

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

En la propera fase la regular estarà a nivell C2

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”    32 - C.E.B. Pallejà     70

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

En la propera fase la regular estarà a nivell C1

C.T. Mini masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A”  32  - C B. Prat – Aigües del Prat 08   82

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”  33 - Clotet Suzuki Sant Boi 24

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca  63 - C.B. Roquetes  35

B.Arrive, V.Carbonell, D.Granados, J.Luguera 12, G.Marcos 8, N.Midley, I.Perez 17, M.Prat 3, A.Rodriguez, B.Salvat 12, X.Santin 11, M.Mestres.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Parcials :  16-13        16-5    7-6      24-11

Partit ajustat a la primera mitja part, no trobàvem acer i elles apretanven bastant ofensivament. El marcador es va començar a decantar cap a nosaltres amb bones defenses, bons rebots i, en conseqüència, bons contraatacs.

Final de partit tranquil i amb algun atac molt ben organitzat!!

El proper dissabte dia 11 de Gener a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del ASME, de Barcelona.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Basquet Sitges  53 - SESE “B”  38

A.Albiol 5, E.Camprubi, B.Flores, A.Gonzalez 2, M.Granja, O.Gutierrez 6, M.Herrero 1, A.Jornet 2, C.Miro 12, M.Muntada 9, L.Nogal 1, M.Reigosa 5, V.Rial 6, L.Velasco, A.Pareja 4.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Parcials : 13-6        12-10    16-10      12-12

Per acabar l'any, les juniors tenien un partit molt important, per la lluita directa de la segona posició, enfront del SESE.
A les baixes de la Belen, la Martina i la Lia, si afegia l'Enda, que en la roda d'escalfament, patia un cop fortuït, que la deixava sense poder disputar el partit.

Però l'equip ha estat molt seriós des de l'inici, sobretot en defensa, no deixant anotar amb facilitat a les barcelonines.

A poc a poc la diferencia, s'eixamplava arribant als 16 punts. La segona part tenia alts i baixos, però la superioritat en el rebot, i la millora en les pilotes perdudes, feia que s'acabes guanyant de 15 punts. Una victòria molt valuosa per marxar a les vacances de Nadal a una sola derrota del líder.

El proper diumenge dia 12 de Gener a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del BBA 2003 Femení – Museu del Còmic, de Castelldefels

C.T. Cadet femení promoció – nivell A – primera fase – grup 01

Barça CBS Blau  87 - Bàsquet Sitges  36

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

En la propera fase la regular estarà a nivell A2

C.T. Infantil femení promoció – nivell C – primera fase – grup 02

Esport Base del Papiol  22 - Bàsquet Sitges 53

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

C.E. Xamba Vilafranca  35 - Bàsquet Sitges  77

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

Partit aplaçat al proper dia 18 de Desembre a les 18:15 hores a Pins Vens.

Primer classificat de aquesta primera fase, moltes felicitats pel treball, i a la propera la regular estarà a  nivell B2