Sant Sadurní torna a premiar els millors esportistes i clubs de l'any

El pavelló de l'Ateneu va acollir la sisena edició de la Festa de l'Esport Sadurninenc

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 27-12-2019 11:16 Lectures 1706
Festa de l'Esport Sadurninenc 2019. Eix

Festa de l'Esport Sadurninenc 2019. Eix

Aquest divendres el pavelló olímpic de l'Ateneu va ser un any més l'escenari de la Festa de l'Esport Sadurninenc, cita que celebrava ja la seva sisena edició i per la qual van prendre part els esportistes i clubs més destacats de la vila al llarg de l'any 2019.

L'acte va comptar amb la participació de l'alcalde de la vila, Josep Maria Ribas; la regidora d'Esports, Laura Salvador, a més de Pere Riba, en representació de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat.

L'edició d'enguany es va centrar en l'esport base i de formació. Més de 200 nens, nenes i joves van pujar a l'escenari en representació de la quinzena de modalitats esportives representades a la festa, per tal de recollir un obsequi - en aquesta ocasió era una tassa commemorativa - tant pels resultats individuals com per equips. En un segon bloc es van lliurar els Premis Especials. La Festa de l'Esport va voler destacar el pilot de rallyes històrics Lluís Teixidor, campió de Catalunya de muntanya; l'Antonio Chavarri, veterà corredor de curses i maratons de muntanya, així com pel 20è i 10è aniversari respectivament de l'Associació Esportiva l'Esquitx i el Club d'esgrima Sala d'Armes Penedès; i també un emotiu record a la Teresa Ventosa, persona molt vinculada a l'hoquei base del Club Esportiu Noia i que ens deixava aquest 2019 per culpa d'una malaltia.

Les escoles de dansa i de ball Estem x Tu, Banjara Studio i Equip 4 van amenitzar la gala amb diverses peces musicals.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres