Vela

El CN Vilanova reprèn les competicions de vela lleugera amb el Trofeu CeX Vilanova

Feia dos anys que el club vilanoví no organitzava competicions de vela lleugera degut a les obres de remodelació de les instal·lacions

• L’elevada participació i el poc vent han sigut les dues notes protagonistes d’aquest cap de setmana del Trofeu CeX Vilanova

CN Vilanova Vilanova i la Geltrú 13-01-2020 17:15 Lectures 1379
Trofeu CeX Vilanova. Eix

Trofeu CeX Vilanova. Eix

El Club Nàutic Vilanova ha tornat a organitzar una competició de Vela Lleugera després de dos anys de no poder-ho fer a causa de les obres de remodelació del nou edifici social que pràcticament està enllestit. Aquestes obres afectaven tota l'esplanada esportiva i part dels edificis motiu pel qual era totalment impossible realitzar una competició de vela lleugera. Però en el primer moment que ha estat possible, el Club Nàutic Vilanova ha tornat a organitzar una competició d'aquesta modalitat nàutica, en aquest cas amb la celebració del Trofeu CeX Vilanova, de Nivell 2 de Làser Radial i Làser 4.7.

En total hi ha hagut 67 regatistes, 41 de 4.7 i 26 de Làser, de nou equips del litoral català: CN Cambrils, CN Salou, CN Coma-Ruga, CN Garraf, CN El Masnou, CN Sant Feliu de Guíxols, CN Vilassar de Mar i CN Vilanova. El trofeu comprenia dues jornades del dissabte 11 i diumenge de gener. El primer dia només es va poder realitzar una mànega per a les dues classes a causa de la manca de vent. Gairebé al final de la jornada es va poder realitzar una prova amb un vent de xaloc d'entre 4 i 5 nusos. Diumenge les condicions no van millorar gaire, fins al punt que es va haver de fer un aplaçament de la competició de la prova a primera hora. Però passada la una del migdia es va aixecar un component tècnic de garbí que va permetre fer dues mànegues més.

A la general de la classe Làser 4.7 s'ha imposat Ferran Sotres del Club Nàutic Vilanova, seguit de Santi Alberto, del CN Cambrils i Bosco Mañas del CN El Masnou. Cal mencionar el primer lloc també de Ferran Sotres a la categoria menys 18 anys i de Paula Figueras, del CN Salou, de menys 18 femení. També en 4.7, Pol Font, del CN Arenys de Mar, ha quedat primer de menys 16 masculí i Noa Schärf, primera en femení.

A la general de la classe Làser Ràdial, Virgínia Guillermo del CN Garraf, ha quedat primera classificada seguida d’Arnau Gelpí, del CN Arenys de Mar i Sergi Sevil del CN Cambrils. Arnau Gelpí ha sigut el primer classificat també en categoria menys 19 i Valentina Menescal, del CN Vilassar de Mar la primera classificada en menys 21 anys.

Un cop represa l'activitat de Vela Lleugera, el Club Nàutic Vilanova descansa uns dies i ben aviat, concretament els dies 1, 2, 8 i 9 de febrer, acollirà el Campionat de Catalunya – Trofeu Audi Vilamobil de les classes 420, 470 i Europe.

Classificació Laser 4.7

Classificació Laser Radial

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No