Nova victòria del CNB Vilanova que aconsegueix la segona plaça a la classificació

Els jugadors del CNB Vilanova a la banqueta. Eix

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 95 - CB ARTÉS B 52

Tornada a la competició dels grocs després de la parada nadalenca, rebent al cuer en el que seria el darrer partit de la primera volta.

Sortida amb Javi, Alex, Gali, Borja i Caelles. Bons primers minuts dels locals, amb Javi i Borja monopolitzant l'anotació, amb molt encert en el tir de tres. Els visitants tenen problemes per trobar cistella i s'arriba a la fi del primer quart amb un 18-9 que és malentès pels de la Parròquia.

La relaxació dels vilanovins amb una defensa inexistent i un poc ordre en atac alarmant, permet als visitants col·locar un 20-22 a falta de tres minuts per la mitja part, que fa despertar l'equip. En els darrers minuts la reacció dels locals és contundent i amb un parcial de 15-5 les coses tornen al seu lloc, 35-27 al descans.

A l'inici del tercer quart els del Garraf semblen tenir la lliçó apresa, i s'imprimeix un ritme de joc alt, partint d'una defensa que ofega als d'Artés. En atac les transicions ràpides permeten anotar amb facilitat, a la pintura i més enllà de sis vint-i-cinc. S'acaba el quart amb una diferència gairebé definitiva (64-41).

Aquest cop, lluny de relaxar-se, els grocs semblen decidits a acabar bé el partit, per tal d'acabar amb bones sensacions de cara al transcendental partit de la setmana vinent. Els de Puerta i Pastó no fan cas del marcador i mantenen una gran intensitat defensiva, portant el lluminós a un contundent 95-52 final, només tacat per uns últims minuts incomprensiblement tensos, amb accions poc comprensibles tal i com s'havia desenvolupat el partit. Final de la primera volta amb un balanç d'onze victòries i dues derrotes, ocupant la segona plaça a la classificació. Diumenge vinent partit clau davant el tercer classificat, els amics del Casal de Vilafranca, 19:45 a l'Isaac Gàlvez. Seguim.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA : ALEX (8), DAVID (11), VARGAS (9), LLUISGUI (2), GALI (1), JAVI (8), CAELLES (18), DIDAC (14), BORJA (16) i MIKI (8).