Toc d’atenció per un Sitges que encaixa masses gols

L’equip sitgetà acaba la primera volta sumant 22 punts dels 27 disputats al municipal d’Aiguadolç

UE Sitges 3 - Atlètic Prat Delta CF

L’UE Sitges inicia el nou any 2020 sumant la primera derrota al Municipal d’Aiguadolç, trencant una dinàmica de set victòries consecutives a casa, l‘Atlètic Prat que s’ha convertit en conjunt malson a camp contrari mostrava els mals del Sitges en  defensa fent quatre gols que en aquest cas no es van poder ni igualar ni superar, una relliscada a domicili que dona el liderat a un Sant Cugat que guanyava per un solitari 1-0 al Fontsanta Fatjo. Un conjunt el del Vallès tot una prova de foc per l’equip sitgetà que tanca la primera volta a Sant Boi davant del Marianao Poblet iniciant la segona amb tot un plat fort viatjant a Sant Cugat.

El gol després del llançament d’una falta del jugador de l’Alt. Prat Delta Sergio Preciado tornava a fer remar a l’equip sitgetà a contracorrent en una primera meitat que tot i oferir un joc pobre és cert que controlava i que amb el gol d’Edgard Doblas al minut 43 fes que s’arribés al descans amb empat a un.

Un segon gol visitant aprofitant un altre servei a pilota aturada materialitzat per Ismael Cabello al minut 51 tornava a descol·locar a un Sitges que no aixecava el cap, veient com l’àrbitre els sancionava amb un penal que Martin Pallada no perdonava posant el 1-3 al marcador, la sortida al terreny de joc d’Over, Geri i Carlos Henarejos donava molta més profunditat i arribada a l’equip que amb el gol de Carlos Henarejos escurçava diferencies posant el 2-3 al minut 68 i feia creure encara en la remuntada, el cert és que quan més pressionaven en atac una errada en forma de cessió al porter li cau el quart que ho feia tot encara més complicat degut que a manca de deu minuts s’estava perdent  per un 2 a 4, ja en temps d’afegit i de penal que li havien fet al mateix Carlos Henarejos aquest encara donava esperança fent el 3-4, va poder empatar encara el Sitges amb un penal que li tornaven a fer a Henarejos que en aquesta ocasió l’àrbitre s’ho menjava arribant a la fi del partit amb el 3 a 4 final.

Fitxa Tècnica

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Manu, Alex Cubero, Alejandro Sacristán, Alex Laguna, Dídac la Calle, (Over Ramos 57) Alex Morillas, (Carlos Henarejos 66) Edgard Doblas, Marti Ferret (Fede 57) Cèsar, (Gery 57) Álvaro Cardiel i (Jaume Jordi 66).

L’UE Sitges tanca la primera volta viatjant aquest dissabte al camp del Marianao Poblet, 11è a la taula amb 19 punts, l’equip de Sant Boi dels 16 partits disputats ha guanyat 5, empatant 4 i perdent 7, ha marcat 26 gols encaixant 28, l’hora d’inici les 18’30.