Judo

Resultats dels Club de Judo Olèrdola a la Copa d’Espanya i la Supercopa

L'equip del Club Judo Olèrdola a Tortosa. Eix

Els passat dies 11 i 12 de gener va tenir lloc a Tortosa la Copa A d’Espanya de Judo Infantil I la Supercopa d’Espanya de Judo Júnior en la que van participar l’Alba Lara en la categoria Infantil i l’Aina Cornellà i l’Ivan Moroz en la categoria Júnior.

L’Alba en la seva primera copa d’Espanya, aconseguia una molt bona cinquena posició, i l’Aina Cornellà, després d’una llarga aturada del món de la competició, es penjava la medalla de bronze. D’altra banda, l’Ivan Moroz, en aquesta ocasió, no va poder optar a podi.