Bàsquet

El CB Ribes no va poder començar l'any amb victòria

El Sènior ribetà va plantar cara a casa del segon classificat, però la superioritat física dels locals va acabar passant factura al final del partit

CB Ribes Sant Pere de Ribes 15-01-2020 17:37 Lectures 715
CB Ribes. Eix

CB Ribes. Eix

CN Sabadell 76 - Ferroli Bàsquet Ribes 64

El Ferroli Bàsquet Ribes no va poder començar l’any amb victòria, però sí que va fer un bon paper en una de les visites més complicades del grup. L’equip ribetà va sortir manant al primer quart i tot i baixar el nivell anotador al segon (11 punts), va arribar a la mitja part dintre del partit (30-26).

Quedaven vint minuts i el Ribes era conscient que havia de deixar de perdre pilotes (13 al primer temps) i millorar la selecció de llançament (9/28) per mantenir les opcions fins al final, així com mantenir el nivell defensiu.

El tercer quart va començar amb intercanvi de cistelles, en els minuts on els dos equips es van sentir més alliberats ofensivament. Van ser cinc minuts de bon bàsquet, però el Ribes no va poder aguantar el ritme més estona. Un parcial de 12-3 en 3 minuts el va posar a remolc, i tot i que els de Toni Segarra no van parar d’intentar-ho (61-56, minut 36), la qualitat dels interiors locals es va acabar imposant.

Després de visitar una de les pistes més difícils, el Ferroli Bàsquet Ribes afronta un mes clau per retallar distàncies amb els equips que ocupen la zona de promoció per evitar el descens. Dissabte a les 18, duel de vital importància contra el Sant Fruitós. Després visitarà Olesa i rebrà el Sant Quirze.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No