Entrenament amb públic

El CPS Sitges tanca la primera volta golejant al cuer, l’Andorra, després de tres partits sense guanyar

CPS Sitges 15 – Andorra 4

Partit sense historia del CPS Sitges va ser molt superior a un fluix Andorra, de fet el partit ja va quedar sentenciat a la primera part amb un marcador de 6 a 1, amb dos gols de Sergi Sabater i dos més de Rubèn Gómez, Isaac i Raven. L´Andorra va poder marcar el seu primer gol gairebé en la darrera acció abans del descans.

A la represa va continuar el festival golejador dels sitgetans, els de Carles Busquet es van arribar a posar amb un 12 a 1 al minut 37 gràcies a tres gols més de Sergi Sabater, Xavi Montaner, Eloi Fernàndez, Gerard, Eloi i un parell més de Rubèn completaven una plàcida golejada davant un Andorra que va mig maquillar la seva actuació marcant tres gols a la segona meitat. Al final triomf per 15 a 4 i tres punts per recuperar bones sensacions en el darrer partit de la primera volta.

Un CPS Sitges que en els propers dies incorpora a Biel Salvador, jugador que la temporada passada jugava amb l’Alpicat a l’Ok Plata

L’Alineació

El cinquè inicial que va treure en Carles Busquet va ser el format per Xavier Andreu, Ferran Ortoll, Sergi Sabater, Gerard Camarasa i Isaac Martínez. Al llarg del partit també van sortir Eloi Fernàndez, Xavier Muntaner, Alex Raventós, Rubèn Gómez i el segon porter Pau Medrano.

D´aquesta manera l’equip tanca una primera volta en que el bagatge és de 6 victòries, 3 empats i 4 derrotes, es a dir dels 42 punts en joc han sumat 21.

L’equip ha de viatjar aquest cap de setmana a Igualada, recordar que en el partit de la primera volta el Sitges guanyava per 4 a 1.

Horaris dels partits de la propera jornada: 18 de gener de 2020

El calendari dels partits, dels equips del CPS Sitges, per la propera jornada: 18 de gener de 2020, és el següent:

Dissabte, 18 de gener de 2020

– Partits que es juguen com a local (al pavelló de Pins Vens):

Prebenjamí-comarcal: CPS Sitges – Ribes CP. (A les 10:00h – Lliga Comarcal)

Aleví: CE Vendrell B – CPS Sitges “atebion.es” – Reus Deportiu C. (A les 12:30h – Lliga “Copa Federació”)

Junior: CPS Sitges “baixens.com” – CE Noia “Freixenet” B. (A les 18:00h – Lliga “Copa Catalana”)

Sènior B (2ª Catalana): CPS Sitges A “regarsa.com” – CH Vila-seca. (A les 19:30h – Lliga de 2ª Catalana: 16ª jornada)

– Partits que es juguen com a visitant:

Benjamí: HC Palau Plegamans A – CPS Sitges “baixens.com”. (A Palau de Plegamans a les 12:30h – Lliga “Campionat de Barcelona”)

La celebració del partit de la 16ª jornada de 1ª Catalana que s’havia de disputar aquest cap de setmana entre l’Igualada HC i el CPS Sitges està pendent de resolució del comité de competició