Victòria treballada del Patí que surt del descens

Imatge d'arxiu

Important i vital victòria del C.P. Vilanova davant el C.P. Tordera per 4 gols a 3 en el partit de la jornada 10 de l’OK Lliga Plata, disputat aquesta tarda en horari no habitual al Pavelló de la Plaça de Les Casernes davant una mitja entrada de públic.

L’horari del partit ha estat derivat de la disputa a continuació del partit de l’OK Lliga Femenina davant el Manlleu i que al ser el darrer de la primera volta és obligatòria cara a la Copa de la Reina que tota la jornada es jugui en horari unificat.

Com hem dit important victòria del Vilanova que deixa la zona de descens. La victòria cal considerar-la mínima però justa ja que si en la primera part els torderencs s'han merescut la victòria parcial, en la segona el Patí ha estat molt millor i ha aprofitat molt bé per capgirar el marcador ,els dos minuts de sanció del porter A. Rivero.

Destacar que avui el porter del Vilanova ha estat Donoso (habitual suplent) i que ha tingut una molt bona actuació.

Com apuntem en la primera part el Patí ha jugat  molt discretament, amb una marxa menys semblant per moments jugar amb menys jugadors de pista, i això ha portat a que malgrat inaugurar el marcador els visitants aprofitant la falta directa per targeta blava a Muntané (molt discutible la sanció) i aquestes “llagunes” en el joc  els ha permés marcar el segon gol i anar al descans amb avantatge.

En la segona part al minut 1 la targeta blava al porter Rivero, l’empat de Pérez desprès de no haver-se transformat la directa i el tercer gol d’Aguilar en el minut 2 han capgirat el marcador. El joc s’ha obert  totalment i Garrido sobre l’equador d’aquest període ha fet el millor gol de la nit.

Fins al final atacs a tomba oberta del Tordera, llençant des de qualsevol posició, amb poc encert i solidesa defensiva local. En el tram final la desena falta del Pàtí l’ha aprofitat el rival per escurçar diferències.

Dels arbitres no han agradat a ningú amb decisions més que discutibles.

PIsta .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Donoso, Vergés, Muntané, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Cuevas, Pérez, Bocchi

C.P. TORDERA.- Rivero, Matas, Ramos, Rabiti, Gimenez (cinc inicial) Torres, Roura, Mateos, Grau, Carbonell (p.s.)

ARBITRES: .-  Srs E.M. Díaz i N. Morandeira

GOLS: 1A PART; 1-0 Garrido (min4 ); 1-1 Gimenez de FDB (min 17); 1.2 Gimenez (min 23). 2A PART; 2-2 Pérez (min 1); 3-2 Aguilar (min 2); 4-2 Garrido (min 12); 4-3 Mateos FDA (min 24)