Fita històrica

La Múnia-Moja, primer partit amb dues dones entrenant dos equips sèniors masculins

La Múnia estava dirigida per Màrian Sadurní, que ha estrenat el càrrec aquesta mateixa setmana, i el Moja comptava amb Luri Sorroche, de Vilanova i la Geltrú i amb experiència internacional a l'Índia

Roger Vives Castellví de la Marca 19-01-2020 23:32 Lectures 2679
La Múnia-Moja, primer partit amb dues dones entrenant dos equips sèniors masculins. @AEMoja

La Múnia-Moja, primer partit amb dues dones entrenant dos equips sèniors masculins. @AEMoja

El duel de Tercera Catalana entre La Múnia i el Moja (1-5) disputat aquest dissabte va comptar amb entrenadores a les banquetes dirigint ambdós equips. Es tracta d’un fet inèdit a nivell sènior masculí en el futbol penedesenc i, molt probablement, també a tot Catalunya, on actualment no hi ha cap altra primera entrenadora en equips sèniors masculins.

La Múnia estava dirigida per Màrian Sadurní, que ha estrenat el càrrec aquesta mateixa setmana i que és natural de les Cases Noves de Cal Marques, localitat propera a la Múnia i del mateix municipi: Castellví de la Marca. El Moja, per la seva part, comptava amb Luri Sorroche, de Vilanova i la Geltrú i amb experiència internacional a l'Índia, que entrena l’equip d'Olèrdola des del principi d’aquesta temporada.

Sadurní és la pionera en aquest aspecte en clubs del Penedès, ja que la temporada 2015-16 ja va dirigir l’altre equip del seu municipi, el Castellví de la Marca (actualment sense equip sènior masculí), també a Tercera Catalana.

A part de Sadurní i Sorroche, a Catalunya no hi ha cap altra dona que entreni un equip sènior masculí, tot i que al principi de temporada hi havia dos casos més a Quarta Catalana: Noèlia Aybar entrenava l'Ullastrell i Àngela Jiménez, a la Fundació Esportiva Palamós B. Totes dues van deixar el seu càrrec.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres