Fita històrica

La Múnia-Moja, primer partit amb dues dones entrenant dos equips sèniors masculins

La Múnia estava dirigida per Màrian Sadurní, que ha estrenat el càrrec aquesta mateixa setmana, i el Moja comptava amb Luri Sorroche, de Vilanova i la Geltrú i amb experiència internacional a l'Índia

Roger Vives Castellví de la Marca 19-01-2020 23:32 Lectures 2900
La Múnia-Moja, primer partit amb dues dones entrenant dos equips sèniors masculins. @AEMoja

La Múnia-Moja, primer partit amb dues dones entrenant dos equips sèniors masculins. @AEMoja

El duel de Tercera Catalana entre La Múnia i el Moja (1-5) disputat aquest dissabte va comptar amb entrenadores a les banquetes dirigint ambdós equips. Es tracta d’un fet inèdit a nivell sènior masculí en el futbol penedesenc i, molt probablement, també a tot Catalunya, on actualment no hi ha cap altra primera entrenadora en equips sèniors masculins.

La Múnia estava dirigida per Màrian Sadurní, que ha estrenat el càrrec aquesta mateixa setmana i que és natural de les Cases Noves de Cal Marques, localitat propera a la Múnia i del mateix municipi: Castellví de la Marca. El Moja, per la seva part, comptava amb Luri Sorroche, de Vilanova i la Geltrú i amb experiència internacional a l'Índia, que entrena l’equip d'Olèrdola des del principi d’aquesta temporada.

Sadurní és la pionera en aquest aspecte en clubs del Penedès, ja que la temporada 2015-16 ja va dirigir l’altre equip del seu municipi, el Castellví de la Marca (actualment sense equip sènior masculí), també a Tercera Catalana.

A part de Sadurní i Sorroche, a Catalunya no hi ha cap altra dona que entreni un equip sènior masculí, tot i que al principi de temporada hi havia dos casos més a Quarta Catalana: Noèlia Aybar entrenava l'Ullastrell i Àngela Jiménez, a la Fundació Esportiva Palamós B. Totes dues van deixar el seu càrrec.

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No