El CB Sitges comença la segona volta amb victòria

Bàsquet Sitges “A”  79 - Nou Bàsquet Olesa B  66

F.Albaladejo, H.Baiz, J.Bustos 14, O.Camprubi 24, R.Granados, N.Guillen 7, J.Mateo 4, M.Perez 12, A.Ruiz 3, V.Siriaco 7, A.Miguelsanz 8, M.Gosalvez, P.Cabezas, M.Mila.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  23-16    21-16     15-16     20-18

El Bàsquet Sitges, comença la segona volta amb victòria i segueix augmentant la imbatibilitat(14-0). Els sitgetans rebien a Pins Vens al Nou Bàsquet Olesa "B" com a 9é classificat (5-8).

El partit començava amb un Sitges segur de si mateix amb 4 triples i amb una defensa que manava sobre l'ofensiva del Olesa. Tot i que, els visitants es trobaven molt còmodes a la línia de 6'25m amb 3 triples, i dificultaven que l'equip d'en Balta marxessin del marcador. Finalitzava el 1r quart 23-16. Al segon quart, el Sitges baixava la intensitat defensiva, i l'Olesa aprofitava per aprovar-se, durant el quart, fins a 3 punts. L'encert dels visitants provocava que el CB Sitges canvies la estratègia defensiva per trencar la dinàmica anotadora de l'Olesa. Gràcies a aquest canvi el Sitges marxaven al descans amb 12 punts de avantatja (2n quart 44-32).

El tercer començava amb un Olesa dur ofensivament i defensivament, que no permetia que el Sitges acabes de marxar del marcador, afavorit per la falta d'encert dels sitgetans, sobretot a la línia de tir lliure. L'Olesa tampoc s'apropava al marcador degut al seu comportament amb 3 faltes tècniques al 3r quart. Tot i que el resultat del quart fos 15-16, el marcador seguia a favor dels locals 59-48. Últim quart, disputat principalment per tirs lliures, fet que no afavoria al Sitges que no trobava encert. Això provocava un apropament, a moments, de l'Olesa al marcador. Però seguien tenint el mateix comportament amb 2 tècniques i a base de faltes.
Finalitzant el partit amb una victòria del CB Sitges, però patida. Resultat final 79-66.

Agrair també l'aportació del Sub21 Martí Milà, així com dels jove Junior, Pau Cabezas.

Diumenge vinent, dia 26 de gener, el Senior A es desplaça a la pista del CEB Navarcles a les 19:45 hores.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “B”  104 - AE. MVP Cervelló-Groc 59

Trinchan 22, Nogales 5, Romero, Villar, Sánchez 19, Marcet, Piñero 23, Porras 4, Vicente 17, Almirall 14, Vellet.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  26-14    21-12    32-19    25-14

El Bàsquet Sitges aconsegueix la victòria amb un gran encert des de la línia de tres, aconseguint convertir setze triples.

El partit va començar d’allò més igualat i fins i tot el Cervelló aconseguia posar-se per davant, 10-11, al minut sis del primer quart. A partir d’aquí els del Garraf van apujar la intensitat defensiva, anotant un parcial de 16-3, per acabar el quart a dotze punts, 26-14. Al segon període el Bàsquet Sitges va aprofitar força la superioritat en el seu joc interior i d’aquesta manera ampliava encara més l’avantatge i s’arribava al descans amb un marcador de 47-26.

Al tercer quart i lluny d’afluixar, l’equip encistellava vuit triples amb una molt bona circulació de pilota i ampliava encara més l’avantatge, 79-45. Als últims deu minuts, els dos equips van afluixar el ritme en un partit que ja estava decidit i on el Sitges va acabar guanyant per 104 a 59, davant d’un dels equips de la part baixa de la classificació. Destacar l’encert en els triples Vicente 5, Piñero 4, Almirall 4 i Sánchez 3 i l’aportació interior de Trinchan.

El proper partit, davant del quart classificat, és molt important per seguir en les primeres posicions. Es jugarà diumenge 26 de gener a les 19:00 hores la pista del Bàsquet Piera.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Bàsquet Sitges  47 - C.B. Ciutat Vella  50

M Anoro, M.Emde 3, I.Garcia, A.Ibañez, M.Lligoña, F.Merino 8, A.Miguelsanz 7, M.Mila 2, P.Motjer 13, Y.Pedroso 9, N.Simon 6, F.Sanchez, L.Mayoral, K.Ayouna.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials :   9-14   12-15    8-9    18-12

Últim minut del partit per oblidar (0-6). No obstant molt bon partit del C.B. Sitges contra el primer classificar. El proper partit contra el tercer classificat. Ànims Sitges. A per la victòria. Podeu.

Pròxim partit, diumenge 26 de Gener a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del U.B. Mirt “A” de Montcada i Reixac.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”  71 - Bàsquet Piera  49

B.Andres 10, D.Arjona 3, N.Bellmonte 9, A.Bielsa 5, M.Bielsa, P.Cabezas 15, M.Gosalvez, D.Hurtado, P.Masana 9, H.Mata 10, A.Valera 10, F.Sanchez.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :   21-15     26-14    11-8    13-12

El Nadal estan passant factura al Júnior del Basquet Sitges.

L'única cosa bona del partit, l'actitud de Nil Belmonte pel Basquet Sitges i la millora del Bàsquet Piera respecte al partit de la primera volta, on s'ha notat un gran progrés.

Es poden guanyar partits, però l'actitud no està sent la mateixa que en la primera volta. Esperem que quan arribin els partits on ens juguem estar en les primeres places del grup, l'equip estigui a l'alçada que s’espera del equip.

Proper partit dissabte dia 25 de Gener a les 16:00 hores, desplaçament  a la pista del Campus Universitari Igualada-UDL-C.B. Igualada “B”

C.T. Junior “B” masculí – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “B”  56 - C.B. Cerdanyola al Dia “B” 65

S.Alsina 5, M.Bernat, J.Bordonau 11, F.Javillonar 4, E.Lopez, L.Mayoral 2, O.Miro 7, M.Nieto, J.Plotnikou 1, A.Polo 18, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna 8, M.Rubí, M.López, Edgar, Alan

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 18-12   16-14   8-22    14-17

Primer partit de la segona fase contra un rival que també va quedar primer del seu grup i invicte. Els blancs van començar al 200% i en 3 minuts van aconseguir un parcial de 10-0 gràcies a 3 triples consecutius de l’Aaron. L’equip visitant tenia jugador amb ofici i no anaven a deixar les coses fàcils als locals, però els sitgetans van saber mantindré les distàncies al marcador fins al descans amb un +8, 34-26.

Tornada de vestuaris i, a diferencia d’altres dies, desconnexió en aquests 10 minuts i un gran encert en el tir de 3 dels visitants feia que els verds es fiquessin per davant del marcador amb un petit avantatge. Últim quart i els locals a base d’esforç i sacrifici ho intenten, però no sempre es pot jugar amb el cor, sinó que també s’ha de jugar amb el cap. Molt condicionats per les cistelles fàcils errades, els blancs no aconsegueixen ficar-se per davant en el marcador en cap moment.

Proper partit dissabte dia 25 de gener a les 12:00 hores, desplaçament  a la pista del U.E. Sant Cugat Blanc

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “A” 50 - Club nou Bàsquet Vilanova verd – AKO  31

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Proper partit dissabte dia 25 de gener a les 12:00 hores, desplaçament  a la pista del Basquetpiasabadell.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sitges “B”  32 - Escola IPSI 04 “B”  49

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Proper partit dissabte dia 25 de gener a les 10:45 hores, desplaçament  a la pista del Escolapis Sarria “B”.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A1 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “A”   79 - C.B. Granollers 2 – 36

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Proper partit dissabte dia 25 de gener a les 11:00 hores, desplaçament  a la pista del Corial Sport – C.B. Grup Barna 1

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”  63 - C.E.B. Pallejà  44

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Proper partit diumenge dia 26 de gener a les 11:00 hores, desplaçament  a la pista del B.F. Cornella.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Jornada de descans

Proper partit dissabte dia 25 de gener a les 11:00 hores, desplaçament  a la pista del C.B. Roquetes “A”.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”  47 - Bàsquet Samà Vilanova - MMA  83

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Proper partit dissabte dia 25 de gener a les 9:30 hores, desplaçament  a la pista del Centre Catòlic L’Hospitalet.

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”  39 - C.B. La Mercè  51

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Proper partit dissabte dia 25 de gener a les 10:45 hores, desplaçament  a la pista del C.B. Solsona Mixt.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

C.B. Ciutat Vella  50 - Bàsquet Sitges – La Oca  76

B.Arrive 10, V.Carbonell 3, D.Granados 4, J.Luguera 7, G.Marcos 7, N.Midley 3, I.Perez 10, M.Prat, A.Rodriguez, B.Salvat 11, X.Santin 17, M.Mestres 4.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Parcials :  11-20    14-13    8-19   17-24

El proper dissabte dia 25 de gener a les 16:15 hores, a Pins Vens contra el C.E. Maristes Sants Les Corts.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

C.B. Prat – Montibello “B”   46 - Basquet Sitges  48

A.Albiol, E.Camprubi, B.Flores, A.Gonzalez, M.Granja 4, O.Gutierrez, M.Herrero 9, A.Jornet, C.Miro 12, M.Muntada 7, L.Nogal 6, M.Reigosa 1, V.Rial 7, L.Velasco 2, A.Pareja.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Parcials :  17-7    13-14    11-15    5-12

Clar domini de les locals des de l’inici del partit. Les sitgetanes estaven molt disperses i sense idees en atac. Al minut 16 i amb un resultat de 28-9, feia preveure una derrota contundent.

Però poc a poc les coses han començat a sortir. La intensitat defensiva ha pujat, i l’encert a cistella ha anat de la mà. Fins l’últim minut les sitgetanes no s’han posat per sobre del marcador. Bon partit de les sitgetanes.

El proper dissabte dia 25 de gener a les 18:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Llor.

C.T. Cadet femení promoció – nivell A2 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sitges

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

Jornada de Descans

El proper dissabte dia 25 de gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el JAC Sants “B”

C.T. Infantil femení promoció – nivell B2 – segona fase – grup 04

Club Bàsquet Can Parellada  69 - Bàsquet Sitges  23

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper dissabte dia 25 de gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.E. Maristes Rubí –Rubizinc.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

Club Natació Terrassa “B”  58 - Bàsquet Sitges  70

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

El proper dissabte dia 25 de gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra La Salle Manresa “B”.