Primera derrota de la segona volta del SMA

L’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA comença la segona volta amb una derrota contra el C.E.B. Pallejà-Taxiline per 54 a 67 punts.

El primer període (20-17) va ser favorable al conjunt vilanoví que, amb bons atacs i una dura defensa, van poder començar amb bon peu el partit. El segon període (32-26) va ser exactament com l’anterior mentre els visitants s’anaven apropant al marcador. Així doncs, els jugadors de Joan Pozo tancaven una primera part positiva amb el control absolut del partit. En la segona part va començar el declivi. Les mancances van poder el desig de guanyar el partit. En el tercer període va començar la remuntada dels de Pallejà, on als darrers cinc minuts van lligar dos triples per avançar-se al taulell. El matx va acabar amb la lesió d’un jugador vilanoví, la qual se suma a les sis baixes del club. El Samà haurà de reinventar-se de nou per poder afrontar el pròxim partit que serà fora de casa contra el C.B. Àguiles-Plasfoc el dissabte 25.

Amb aquesta derrota, el sènior masculí es posiciona setè (21 punts, 7 guanyats, 7 perduts) a la classificació de la lliga.

Victòria del SFA contra les líders

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA comença la segona volta amb una victòria contra el Reus Ploms Salle “A” per 47 a 41 punts.

El pavelló Isaac Gàlvez va ser testimoni del magnífic partit que van jugar les vilanovines contra les líders del campionat, les quals només han perdut dos partits (un d’ells el primer partit de temporada contra el SFA), tot i la baixa anotació de punts. El ritme del matx va estar dominat per les locals durant els quatre períodes i des de l’inici es van posar al capdavant del marcador. En el primer quart (15-13), la forta defensa vilanovina va perjudicar el moviment de pilota de les visitants, però no van poder aturar els encerts a cistella d’Elena Quintana, la capitana del Reus.  En el segon període (22-21), les jugadores de Rubén Tenor van arribar a distanciar-se de set punts (20-13) a partir de contraatacs excel·lents i tirs de tres. Però les errades a cistella van fer que les de Bernat Walter es posicionessin a un punt els darrers minuts.

A la segona part, les visitants van implantar una bona defensa i van avançar-se al marcador. Tot i això, el coratge del Samà no va decaure i van seguir treballant fins a donar la volta al partit. Les visitants van jugar molt precipitades a causa del posicionament d’una zona del sènior femení i els hi va ser difícil atacar. Les provocacions per llençar tirs lliures de l’equip vilanoví i els seus encerts van fer que els punts del partit es quedessin a la capital del Garraf. Amb la victòria a les líders, el SFA acaba la jornada en la vuitena posició (21 punts, 7 guanyats, 7 perduts).

El diumenge 26 l’equip femení jugarà contra el Reus Deportiu a les 19.15 hores al pavelló Reus Deportiu.