Punt de justícia

El Sitges-Suburense tanca la primera volta rascant un magnífic empat a Corbera i ja son 10 jornades sense perdre

CF Corbera 3 – CF Sitges-Suburense 3

Amb empat final a tres gols el Sitges-Suburense tanca la primera volta a Corbera, l’equip sitgetà certifica d’aquesta manera deu jornades sense perdre, amb 5 triomfs i cinc empats, encarant la segona volta generant molt bones sensacions.

L’equip que entrena Dani Pujol no ho va tenir gens fàcil a Corbera, havent de posar tot la carn a la graella per acabar sumant un valuós punt en un partit en que per tres ocasions va anar per enredera al marcador però que fins i tot va poder guanyar.

El Sitges-Suburense va entrar des dels primers instants al partit però se li va començar a trencar amb el gol en pròpia de Furró al voler refusar als primers 22 minuts del matx, després és cert que feia justícia Xavi Rodríguez amb el seu gol, l’empat a un, a falta de quatre minuts pel descans el local López no perdonava posant el 2 a 1 amb el que es va arribar al descans.

A la represa l’equip en tot moment va seguir creient, el gol de Dani Midcley tornava a deixar de nou tot empatat en aquest cas a dos, com és habitual el Corbera va seguir pressionant conscients de que una victòria els deixava ben col·locats i amb opcions de lluitar per tot, al primer quart d’hora de la segona meitat el local Alex Mendoza tornava a posar al Corbera per davant amb el 3 a 2, però un cop més l’equip sitgetà va seguir creient fent el tercer, el de l’empat a tres després d’una magnífica jugada del golejador Carlos Guerrero que en el darrer sospir va tenir el triomf en les seves botes però en aquest cas la pilota no entrava.

L’alineació

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Rafa, Guerrero, Erik Furró, (Over Ramos 62) Dani Midcley, Xavi Rodríguez, (Christian 83) Guillem Viñola, Joal Linares, (Raul Peiró 45) Cruselles, (Marc Martínez 62) Carlos Guerrero i Marc Prat.

El Sitges-Suburense viatja aquest dissabte en el primer partit de la segona volta al camp del Montserrat Igualada, vuitè a la taula amb 27 punts, els mateixos que l’equip sitgetà, dels 17 partits jugats ha guanyat 8, empatant 3 i perdent 6, amb 39 golss a favor i 33 en contra, l’hora d’inici les 17’45 hores.