Futbol

El CF Vilanova i la Geltrú es referma com l’equip més net de Primera Catalana

El conjunt de la capital del Garraf encapçala la classificació del nou premi ‘Joc Net’ de l’FCF, amb set punts d'avantatge respecte el segon classificat, la UD Viladecans

Nou premi ‘Joc Net’ de l’FCF. Eix

Nou premi ‘Joc Net’ de l’FCF. Eix

Un cop completada la primera volta de la lliga, el CF Vilanova i la Geltrú es referma com a líder del nou premi ‘Joc Net’ al grup segon de Primera Catalana, dintre la campanya d’impuls del futbol territorial de la Federació Catalana de Futbol TOTS SOM UN EQUIP. El conjunt de la capital del Garraf encapçala una nova setmana la taula del nou premi econòmic de l’FCF a la categoria, com a equip amb menys targetes i sancions de la lliga, amb 41 punts en 17 jornades. A més, el bloc vilanoví manté la distància amb el seu perseguidor, la UD Viladecans, que es troba 7 punts pel darrere. La taula completa es pot consultar aquí.

Al seu torn, pel que fa a la Segona Catalana, la comarca del Garraf compta amb tres conjunts en el grup tercer. A la classificació de ‘Joc Net’, el CF Cubelles és sisè, amb 63 punts, el CE Olivella ocupa l’onzè lloc amb 70 punts, i la UE Sitges és 12è amb 71 punts. El rànquing complet de la categoria es troba disponible fent clic aquí.

A més, també són públiques les classificacions de tots els grups de Tercera i Quarta Catalana.

Premis de 1.000 i 500 euros

El premi ‘Joc Net’ està dotat una aportació econòmica de 1.000 euros per al primer classificat, i 500 per al segon de tots els grups de competició del futbol territorial català, de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, que hagin rebut menys sancions disciplinàries. Emmarcat com una de les mesures de la campanya TOTS SOM UN EQUIP, el seu objectiu és el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta, i s’atorgarà als guanyadors a final de lliga.

La puntuació s’estableix seguint els següents barems:

Així mateix, la sanció a un equip per infracció greu o molt greu comporta la seva desqualificació automàtica de la classificació de ‘Joc Net’, i per tant, en aquests casos, ja no li és possible optar al premi.

L’actualització, cada dijous

La classificació setmanal del premi ‘Joc Net’ es pot trobar a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, tot visualitzant el grup de competició, des de la pestanya ‘Joc Net’, i s’actualitzarà cada dijous, després de la reunió setmanal del comitè de competició.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!