El Patí Vilanova perd a Oviedo a manca de dos segons

Les propies errades condenen al Vilanova

El Patí Vilanova surt derrotat davant l’Oviedo Booling per 4 gols a 3 en el partit  de la jornada 12 de l’OK Lliga Plata amb la que es tanca la primera volta de la competició i disputat en el Pavelló asturià Pepin Moreno.

Lamentable i criticable al màxim la derrota del Vilanova que s’ha produït a manca de dos segons pel final del partit i que per més “inri”, el segon gol local també l’han marcat a manca de pocs segons pel descans. Com que no és el primer ni el segon cop que gols en els instants finals de un període s’encaixen, per això ens “emprenya” més. I per no ampliar la llista d’incongruències amb el llançament d’un penal amb 3 a 1 en contra en que el llançador comet una errada reglamentària de llibre. Ho sento però tot això d’avui no és de rebut.

I el que més dol és que no s’ha fet un mal partit com en les darreres visites a Galicia, sinó tot el contrari que el Patí ha remuntat el marcador en contra amb actitud i joc.

En el primer temps s’ha avançat l’Oviedo de penal i Garrido ha empatat a manca de tres minuts, però just al límit del descans nou gol asturià. Primera clatellada.

A poc de la segona part, els locals han ampliat l’avantatge i tres minuts més tard segona clatellada, el penal anul·lat per fer el que en diríem en futbol “la paradinya”. Malgrat els dos clatallots el Patí ha empatat el marcador i jugant força correctament. I a manca de dos segons el k.o., el gol de la victòria local. Demencial.

Ara el proper dissabte a Bilbao s’ha de guanyar SI o SI.  I si algú ho dubte que faci números.

OVIEDO BOOLING  4 - C.P. VILANOVA   3

Pista .- Pavelló  Polideportivo Pepín Moreno

OVIEDO BOOLING.- Tarin, Sariego, Vallina, Ramos, Rodriguez (cinc inicial) Vazquez, Perez Menendez, Moro

C.P. VILANOVA.- P. Ferrer, Muntané, Vergés, Aguilar, Bocchi (cinc inicial) Garrido, Cuevas, Pèrez, Lalaguna

ARBITRES: Srs. S. Bellés i F.J. Martinez

GOLS: 1A PART: 1-0 Sariego de penal (min20) ; 1-1 Garrido (min 22); 2-1 Vallina (min25). 2A PART: 3-1 Vallina (min 4); 3-2 Vergés (min 8); 3-3 Garrido de penal (min 12); 4-3 Vallina (min 25).