El Digittecnic guanya a l’Alpicat en un gran partit

Enric Martí defensant la bola davant de dos jugadors de l'Alpicat. Raimon Mascaró

CP Vilafranca 5 - HC Alpicat 2

Partit molt intens a la poliesportiva entre el Digittecnic Vilafranca i l'Alpicat on les anades i vingudes van ser la tònica del partit.

El Patí va començar amb un joc de control a la pista i intentant crear jugades de perill, però va ser l'Alpicat el que en el minut 5 de partit és va avançar en el marcador mitjançant Joan Ramon Serret amb una falta directa provinent d’una targeta blava al jugador vilafranquí Gabriel Villares. Però en la jugada següent un penal favorable als de la Capital del Vi transformat per Adrián Candamio ha posat la igualada en el marcador (1-1)

I amb l'empat s'han jugat tretze minuts hoquei elèctric, on a més els lleidatans ha disposat d'un penal llençat per Miquel Serret que el porter vilafranquí ha aturat. A manca de sis mimuts per arribar al descans una gran jugada de Xavi Aragonès i Gabri Villares ha fet que aquest últim ha marcat un gran gol que feia pujar el 2-1 al marcador.

I quan quedaven 3 minuts per acabar el primer temps, un jugador del Aplicat ha vist targeta blava, l’encarregat de fer el llançament de falta directa ha estat Adrian Candamio però el seu llançament l'aturat Casals, amb la superioritat, els vilafranquins han fet el 3-1 obra de Roger Martí amb un fort xut fora de l'àrea, amb aquest resultat favorable als interessos vilafranquins s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Digittecnic, amb el resultat a favor, ha sortit en busca d'augmentar la distància en el marcador, i Xavi Aragonès de jugada personal feia el 4-1. L'Alpicat intentava reduir distàncies,  tot jugant uns minuts de molt bon hoquei on els germans Serret i Fernàndez van posar a prova la defensa vilafranquina i David Arellano, molt encertat durant tot el partit. En el minut 9 d'aquesta segona part Adrian Candamio ha tingut una ocasió de penal, el seu xut aturat Casals. Dos minuts desprès els àrbitres han ensenyat blava a un jugador del Aplicat, encarregat de fer el llançament ha estat Xavi Aragonès que l'ha transformat en gol era el 5-1, però dos minuts més tard els lleidatans han reduït distàncies i s’han col·locat amb el 5 a 2. Quedaven deu minuts, però els de la Capital del Vi, han controlat molt bé el que restava de joc i els tres punts no es van moure de la poliesportiva.

Ara el patí és cinquè classificat i està a prop de la zona alta de la classificació, i espera la visita del Liceo B, el proper dissabte a les 20h.

CP VILAFRANCA: Arellano, Vázquez, Ribas, Candamio i Villares –cinc inicial- R. Martí, E. Martí, Aragonès

HC ALPICAT: Casals, Fernández, J.R. Serret, M. Serret i Zilken –cinc inicial- Besolí, Alsina i Mestres.