L'AB Vendrell segueix en dinàmica negativa

Els vendrellencs encadenen sis derrotes consecutives, l’última 65-74, davant el St. Josep Obrer

AB Vendrell - St. Josep Obrer. Eix

Nova derrota del conjunt taronja, la sisena consecutiva, per 65-74, davant el Sant Josep Obrer, que suma vuit victòries consecutives, que el deixen en la tercera posició a la taula classificatòria. Els de Dani Ventosa no van fer un mal partit i de fet van competir fins als darrers minuts, davant un gran rival, però, les baixes de dos dels seus referents, Jordi Nieto i Yeison Colon, que no van poder jugar, la manca d’encert, en els moments decisius, i un arbitratge molt rigorós amb els locals, 22 tirs lliures més pels visitants, van ser factors que van decantar la victòria a favor dels de l’Hospitalet de Llobregat. Tot i aquest resultat negatiu, els del Baix Penedès, es mantenen setens a la classificació, amb un balanç de 7-8, però, cada jornada que passa, tenen les posicions calentes, més a prop.

L’encontre començava amb un Vendrell, ben posicionat en defensa, que deixava en tres punts anotats, al seu rival , durant els quatre primers minuts, 6-3, amb un Adrià Trouvé pletòric, que anotaria els dotze punts dels locals durant aquest primer quart; un parcial de 0-7 pels visitants, capgiraria el resultat, 12-18 al arribar a la fi dels primers deu minuts. El segon període va ser travat, amb les defenses de protagonistes, els dos equips anaven a ratxes, triple del taronja Sergi Garcia, que posava el 17-18, el Sant Josep Obrer, contestava amb un 0-7, 17-25, s’acostaven novament els locals, triple de Carlos Harster, 22-25, per arribar al descans, amb un 24-31, favorables als del Llobregat.

A la represa el joc va ser molt més intens, amb un gran inici de tercer quart pels vendrellencs, l’encert de Trouvé i Joan Solé, significaven un parcial de 10-2, que capgirava 34-33 el lluminós, que donava pas a uns minuts d’igualtat; després de l’empat 38-38, dos triples visitants, els van donar confiança, per passar a dominar el partit, davant un conjunt vendrellenc precipitat, que encaixava punts amb molta facilitat, el parcial de 4-17, ho diu tot, que posava un 42-55, el triple de Harster, que tancava aquest tercer període, servia per deixar el 48-55, a manca dels darrers deu minuts. Un últim quart que s’iniciava amb un triple d’Àlex Herrera i una cistella de Miguel Cerezo, que debutava amb el primer equip, situant el 53-55, però, novament, els de l’Hospitalet, replicaven amb un 0-9, 53-64, l’eliminació per faltes dels germans Solé, deixaven sense joc interior als de Coma-ruga, que veien com el partit s’escapava, tot i una petita reacció, 61-67 a tres minuts de la fi; els molts tirs lliures dels visitants, els àrbitres es van mostrar molt rigorosos amb els taronges durant tot el partit, van acabar de decantar el resultat a favor del Sant Josep Obrer.

Dissabte els del Vendrell, es desplaçaran a la pista del Reus Ploms Salle B, un equip que porta tres derrotes consecutives, amb l’objectiu, de trencar la dinàmica negativa.

Pel Vendrell van jugar: Joan Solé (3), Harster (6), Fernández (4), Trouvé (17), Jordi Solé (10), Hugues (4), Herrera (3), Garcia (9), Cerezo (9) i Espino.

Parcials: 12-18, 12-13 (24-31), 24-24 (48-55), 17-19 (65-74).

El sènior B perd davant el Montblanc

El sènior B masculí perdia per 73-81, davant el Montblanc, en partit de tercera catalana. Els taronges van mantenir el marcador igualat durant el primer quart, però, un gran inici dels visitants en el segon període, va començar a trencar el marcador amb el 21-31; al descans s’arribava amb un 34-46, que els locals no van poder remuntar durant la segona part, malgrat els quatre triples anotats durant el tercer quart. El 56-67 a manca de vuit minuts de la fi, donava esperances, però, al final la remuntada no va ser possible. Ara, els de Sònia Aril, queden en l’onzena posició, amb un balanç de 4-11, a l’espera de visitar la pista del Reus Ploms Salle C, el proper diumenge.