15 victòries i segueixen invictes

Cròniques dels partits del cap de setmana disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges

Plantilla del CB Sitges. Eix

C.C. Tercera  masculí - fase regular – grup 03

CEB Navarcles 70 - Bàsquet Sitges “A”  109

F.Albaladejo 13, H.Baiz, J.Bustos 5, O.Camprubi 26, R.Granados, N.Guillen 18, J.Mateo 8, M.Perez 13, A.Ruiz 8, V.Siriaco 6, A.Miguelsanz 12, M.Gosalvez, P.Cabezas, M.Mila.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  14-24    17-29     19-28     20-28

El Bàsquet Sitges, guanya al CEB Navarcles 70-109.

Els sitgetans visitava la pista del Navarcles (3/11).

El partit començava amb un Sitges que no trobava encert, cosa que els locals no desaprofitaven per plantar cara. A tot això se li sumava la baixa intensitat en defensa dels sitgetans, que permetia al Navarcles igualar el marcador 12-12 a la meitat de quart. Per sort, el Sitges recuperava l'encert i finalitzava el 1r quart 14-24. Al segon quart, el Sitges canviava d’estratègia defensiva, i això provocava que els de Navarcles perdessin moltes pilotes. Tot i això, la defensa era irregular i els locals aconseguien superar-la. Gràcies a l'encert en atac i la fam d'agafar rebots, tancaven el quart 31-53.

El tercer començava amb un altre canvi estratègic dels sitgetans, aquesta vegada amb resultats significatius. En atac el Sitges es trobava més còmode, ja que, s'havia establert un ordre ofensiu. El Navarcles intentava sumar amb els seus tirs de mitja distància i algun de la línia de 6'25m, però no era suficient. (3r quart 50-81). Últim quart, on el Sitges millorava dràsticament en defensa i es palpava en el marcador. En la ofensiva mostraven un contraatac contundent que el Navarcles no arribava a defensar. Els locals seguien amb els tirs de mitja distància i triples que no entraven. El partit finalitzava amb un Sitges reforçat anímicament 70-109.

Dissabte vinent, dia 1 de febrer a les 18:00 hores, el Sènior A rep a Pins Vens el C.E. Gelida.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Piera 70 - Bàsquet Sitges “B”  72

Trinchan 19, Nogales 11, Romero, Villar 7, Sánchez 9, Marcet, Piñero 23, Porras, Vicente 3, Almirall, Vellet.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  17-11    17-22    16-17     20-22

El Bàsquet Sitges aconsegueix la victòria per la mínima a Piera.

La igualtat va ser la tònica general del partit, tot i que el primer quart va ser de domini local. La forta pressió del pavelló juntament amb la intensitat defensiva del Piera dificultaven els atacs del Sitges, al que li costava molt anotar, 17-11 al final dels primers deu minuts. Al principi del segon període, reacció dels sitgetans que amb un parcial de 0-10, capgiren el marcador i la dinàmica del partit, 17-21, al minut quatre. Els locals però no es van doblegar i aconseguien aturar els millors moments dels del Garraf per acabar amb un triple final i marxar al descans amb un punt d’avantatge, 34-33.

Al tercer quart el Sitges surt amb força i es torna a posar per davant, però novament els locals tornen a agafar la iniciativa en el marcador i després d’un intercanvi de cistelles i molta pressió, s’arriba als últims deu minuts amb empat a 50. Parcial de 12-4 a favor del Piera que semblava sentenciar el partit, tot i això el Bàsquet Sitges no es va donar per vençut. El marcador a quatre minuts pel final del partit era de 66-58. Vuit punts que els del Garraf van anar retallant amb bones defenses i atacs col·lectius per empatar a falta de dos minuts, 66-66. El Piera però es tornava a avançar una vegada més, 70-66 a falta d’un minut pel final. Un triple de Piñero i una cistella de Trinchan capgiraven per enèsima vegada el marcador, 70-71, i deixaven una última possessió als locals. Una bona defensa aconseguia recuperar la pilota, provocant una falta personal a dos segons pel final del partit, on després d’encistellar el primer tir lliure i errar el segon, el Piera no va tenir temps per res més.

El proper partit es jugarà dissabte 1 de febrer a les 16:00 hores a Pins Vens davant del Collbaix Bàsquet Oms.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

U.B. Mir “A”  82 - Bàsquet Sitges  66

M Anoro 2, M.Emde 15, I.Garcia, A.Ibañez, M.Lligoña, F.Merino, A.Miguelsanz 7, M.Mila 21, P.Motjer 6, Y.Pedroso 13, N.Simon 9, F.Sanchez, L.Mayoral, K.Ayouna.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials :  13-18    16-20    24-16   29-12

Pròxim partit, diumenge 2 de febrer a les 12:00 hores, a Pins Vens davant del C.B. La Mercè.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Campus Universitari Igualada-UDL-C.B. Igualada “B” 36 - Basquet Sitges “A”  61

B.Andres 6, D.Arjona 4, N.Bellmonte 6, A.Bielsa 11, M.Bielsa, P.Cabezas 19, M.Gosalvez, D.Hurtado, P.Masana 5, H.Mata 7, A.Valera, F.Sanchez, A.Polo 3.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials : 14-20   10-17    7-14     5-10

El Basquet Sitges es desplaçava a la pista del CB Igualada, equip que es troba en la zona baixa de la classificació.

Al Basquet Sitges li va costar entrar en el partit, no hi havia defensa i mals tirs en atac, provocava que l'Igualada gairebé tots els seus punts anessin de contraatac.

Després del descans l'equip va començar a defensar i va deixar a l'Igualada en els dos últims quarts amb només 12 punts anotats.

Però ara vénen els partits importants i aquest dissabte ens juguem el lideratge del grup contra el CB La Mercè, de Martorell.

Proper partit dissabte dia 1 de febrer a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el segon classificat C.B. La Mercè.

C.T. Junior “B” masculí – nivell C1 – segona fase – grup 01

U.E. Sant Cugat Blanc  33 - Bàsquet Sitges “B”  44

S.Alsina 9, M.Bernat, J.Bordonau 3, F.Javillonar 2, E.Lopez, L.Mayoral 4, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo 6, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna 13, M.Rubí, M.López, Edgar 4, Alan

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:  7-13    8-9   14-15   4-7

Segon partit de la segona fase i, després d’aprendre la lliçó de l’últim partit, els sitgetans volien aconseguir guanyar el partit a base de concentració i intensitat durant els 40 minuts de partit.

Primer quart i els blancs només permeten als primers 8 minuts de partit 5 punts i tots ells desde la línia de tir lliure, indicant que no hi hauria cap cistella fàcil pels locals. A partir d’una gran intensitat defensiva i una bona lectura dels avantatges en defensa i atac, els blancs aconsegueixen una escletxa de 6 punts al final dels primers 10 minuts. Segon quart i mateixa filosofia, defensar i córrer. Degut a contraatacs fàcils dels visitants, l’equip local aplica una defensa zonal, la qual provoca moltes dificultats per anotar als blancs pel baix percentatge de tir exterior. Tot i això, s’acaba la primera part mantenint la diferencia al marcador i donant un cop a la taula dient que no serà fàcil guanyar als blancs.

Tornada dels descans i els sitgetans comencen a moure la pilota tan bé que la defensa zonal local no sap què fer. Malgrat això, una petita desconnexió permet als locals anotar dos triples seguits i seguir al partit. Últim quart i, a diferencia d’altres vegades, els blancs mostren un gran caràcter i una maduresa mental i fa que en cap moment el partit es compliqui. Final i victòria +11 contra un equip que havia guanyat a la primera jornada.

Molt bones sensacions dels 12 jugadors blancs, però molts errors a sota de cistella sols fa que no puguem estar més relaxats i tranquils durant el partit. Aquests errors s’hauran de solucionar per a futurs partits per no tenir més problemes en endavant.

Pròxim partit dissabte 1 de febrer a les 12:00 hores a Pins Vens contra Roset 1093-C.B. Igualada C.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquetpiasabadell  45 - Bàsquet Sitges “A”  57

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Proper partit dissabte dia 1 de febrer a les 10:30 hores a Pins Vens, contra el Club Bàsquet Sentmenat.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 02

Escolapis Sarria “B”   70 - Bàsquet Sitges “B” 40

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Proper partit dissabte dia 1 de febrer a les 12:00 hores a Pins Vens, contra el European International School, de Sant Cugat del Vallès.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A1 – segona fase – grup 03

Corial Sport – C.B. Grup Barna 1 53 - Bàsquet Sitges “A”  65

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Proper partit dissabte dia 1 de febrer a les 12:00 hores a Pins Vens, contra el Joventut Les Corts “A”

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 03

B.F. Cornella  52 - Bàsquet Sitges “B” 50

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Proper partit dissabte dia 1 de febrer a les 9:00 hores a Pins Vens, contra el C.B. Cubelles Blau.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 01

C.B. Roquetes “A”  77 - Bàsquet Sitges “A” 57

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Proper partit dissabte dia 1 de febrer a les 9:00 hores a Pins Vens, contra el Odena Club Bàsquet.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 05

Centre Catòlic L’Hospitalet  54 - Bàsquet Sitges “A”  50

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Proper cap de setmana, jornada de descans.

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 01

C.B. Solsona Mixt  38 - Bàsquet Sitges “A”  48

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Proper partit dissabte dia 1 de febrer a les 10:30 hores a Pins Vens, contra el La Salle Manresa “B”.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 37 - C.E. Maristes Sants Les Corts  59

B.Arrive 12, V.Carbonell, D.Granados 3, J.Luguera 2, G.Marcos, N.Midley, I.Perez 11, M.Prat 2, A.Rodriguez 2, B.Salvat, X.Santin 5, M.Mestres.

Entrenador: H.Baiz    Delegat: Maria Munné

Parcials :   15-12     7-18    8-10      7-19

El proper dissabte dia 1 de febrer a les 20:00 hores, desplaçament a la pista del Vilanova del Camí B.C. Endavant.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Basquet Sitges  37 - Bàsquet Llor  40

A.Albiol 1, E.Camprubi, B.Flores 3, A.Gonzalez 2, M.Granja, O.Gutierrez 6, M.Herrero 4, A.Jornet, C.Miro 8, M.Muntada 5, L.Nogal, M.Reigosa 6, V.Rial, L.Velasco 2, A.Pareja.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Parcials :  13-8     10-11    4-10      10-11

Tot i fer un primer quart molt correcta i seriós, els tres següents la relaxació i desencert des de la línia de tres punts, donava la victòria a les noies del Llor. Amb aquesta derrota, l’equip junior és complica la classificació per les fases.

El proper dissabte dia 1 de febrer a les 17:45 hores, desplaçament a la pista del B.C. Sant Joan Despí.

C.T. Cadet femení promoció – nivell A2 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sitges  47  - JAC Sants “B”  72

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

El proper dissabte dia 1 de febrer a les 9:00 hores, desplaçament a la pista de la Escola IPSI 04, de Barcelona.

C.T. Infantil femení promoció – nivell B2 – segona fase – grup 04

Bàsquet Sitges  40 - C.E. Maristes Rubí –Rubizinc 73

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper dissabte dia 1 de febrer a les 12:30 hores, desplaçament a la pista de A.E. L’Esquits St. Sadurni.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

Bàsquet Sitges  71 - La Salle Manresa “B”  44

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

El proper dissabte dia 1 de febrer a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Nou Bàsquet Olesa.

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui, M.Lazaro.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

Jornada de descans

El proper dissabte dia 1 de febrer a les 10:15 hores, desplaçament a la pista de la Escola CBS-F, de Sant Feliu de Llobregat.