HOQUEI PATINS

Victòria del Patí Vilanova a Bilbao

A empentes i rodolons, els tres punts son importantíssims

R.S JOLASETA 1 - C.P. VILANOVA 2

El C.P. Vilanova ha derrotat per 1 gol a 2 al Jolaseta en el primer partit de la segona volta –jornada 12– de l’OK Lliga Plata – Grup Nord  disputat al Pavelló Pepin López.

Victòria treballada i fonamental pel Vilanova que amb aquests tres punts s’allunya dels bascos i a més recuperen el gol average particular.

Ha estat un partit amb un final d’infart ja que el Vilanova ha vist com en el minut 16 de la primera part els bascos s’han avançat en el marcador i amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

De moment mal resultat pels vilanovins, però només començar el segon temps Aguilar empatava el partit i Cuevas un minut i mig més tard marcava el segon gol català que al final ha estat definitiu.

La tranquil·litat podia haver arribat a manca de cinc minuts si Bocchi hagués transformat la falta directa per acumulació del Jolaseta, que  ha jugat aquests darrers minuts prement la màquina i a manca de 23 segons pel final i amb el Patí amb nou faltes els bascos han tingut un penal per aconseguir l’empat, però no l’han transformat i el Vilanova a empentes i rodolons baixa a casa amb els tres punts al sarró.

Ara dissabte tindrem la visita de l’Arenys de Munt, un difícil partit

Pista.- Pavelló Polideportivo Pepin López

R.S. JOLASETA .- Barrenechea, Viar, Gonzalez, López, Martin Muiño (cinc inicial) I. Rodrigo, G. Rodrigo, Avondo

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Garrido, Vergés, Bocchi, Aguilar (cinc inicial) Muntané, Pérez, Cuevas, La Laguna

ARBITRES: .- Srs. O. Pérez i Guim Teixidó

GOLS: 1A PART; 1-0  Avondo (min 16). 2A PART; 1-1 Aguilar (min 1); 1-2 Cuevas (min 3).