El Digittecnic guanya amb solvència al Liceo B

Enric Martí lluitant una bola amb diversos jugadors del Liceo B. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 4 - HC Liceo B 0

El Digittecnic CP Vilafranca Capital del Vi va tornar a guanyar en una jornada bastant favorable als vilafranquins ja que van retallar distàncies a la part capdavantera de la classificació.

El partit va començar amb un Vilafranca molt incisiu sobre la porteria corunyesa, amb moltes arribades i diferents xuts que cap va trobar recompensa. Poc a poc el Liceo, també va gaudir d’oportunitats, però un encertat David Arellano, aturava totes les accions de perill visitants. Els minuts passaven i el Patí va veure com en una jugada estranya, una bola entrava i sortia ràpid de la porteria, però els àrbitres no van donar gol. Però el Digittecnic va obtenir recompensa en el minut quinze de partit amb una gran jugada de Xavi Aragonès que la va convertir en gol posant per davant al marcador al Patí. El Liceo no es va venir avall, i va continuar buscant l’empat, però una bona defensa vilafranquina, evitava qualsevol acció de perill. Amb la mínima avantatge en el marcador es va arribar al descans.

A la represa, ja hi va haver més moviment de faltes, doncs cap dels dos equips volia perdre punts, els de la Capital del Vi, feien un hoquei més directe, ja que volien ampliar l’avantatge en el marcador, en canvi els gallecs, feien més hoquei control amb alguna internada per la banda, però sense fructificar gaire les seves ocasions. A manca de sis minuts, els àrbitres van assenyalar una targeta blava als visitants, i la posterior falta directa la va transformar Adrián Candamio en el 2 a 0. El Patí ja estava més tranquil, amb un Liceo, que va intensificar la seva defensa per robar boles als vilafranquins, però no els hi sortien bé les coses. A manca d’un minut, el Patí mitjançant Gabriel Villares, va transformar un gran gol que posava el definitiu 3 a 0 en el marcador. Ara els vilafranquins es desplaçaran a Oviedo el proper dissabte per jugar davant dels asturians a partir de les 20h en una pista difícil com és el pavelló Pepín Moreno, però que voldran esgarrapar els punts lluny de terres penedesenques.

CP VILAFRANCA: Arellano, Vázquez, Ribas, Villares (1) i Candamio (1) -cinc inicial- R.Martí. E. Martí, Aragonès (1)

HC LICEO B: Menéndez, Lopez, Alonso i Castro -cinc inicial- Mejía, Añón, Novoa