El Bàsquet Sitges reforça el liderat amb la victòria davant el CE Gelida

Cròniques dels partits del cap de setmana disputats pels equips del CB Sitges

El CB Sitges reforça el liderat amb la victòria davant el CE Gelida. Eix

F.Albaladejo, H.Baiz, J.Bustos 9, O.Camprubi 26, R.Granados, N.Guillen 10, J.Mateo 15, M.Perez 8, A.Ruiz 2, V.Siriaco 3, A.Miguelsanz 4, M.Gosalvez, P.Cabezas, M.Mila, N.Bellmonte, M.Emde 7

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :          19-13           26-18     24-16     15-5

Els sitgetans rebien al irregular però perillós Gelida (5-10).

El partit iniciava amb un Sitges dominant en defensa, provocant errades dels visitants, que aprofitaven per començar el quart 12-0. El Gelida trobava encert des de la línia de 6'25m i encistellaven 3 triples, per tancar el quart amb un resultat ajustat 19-13. Al segon quart, es disputava a la linia de tirs lliures donat que ambdós equips entraven en bonus al minut 4 de quart. Els locals treien profit de la situació a base de penetracions i els visitants a través del seu joc interior dominant. Arribava l'equador del partit amb el marcador a favor dels locals 45-31.

El tercer començava amb l'equip d'en Balta tornant a precipitar l'atac del Gelida que acabava amb cistelles errades, i el Sitges aprofitava per dominar el rebot i finalitzar amb cistelles fàcils. Tot i això, els visitants insistien en el joc interior i seguien anotant, encara que els garrafencs intentessin parar-ho. Finalitzava el quart 69-47. Últim quart, on el Sitges era superior i dominava el partit amb 3 triples i deixava l'anotació del rival a 5 punts en tot el quart. El partit finalitzava amb una gran victòria 84-52. De victòria en victòria... i ja en van 16.

Agraïr als juniors Pau Cabezas i Nil Bellmonte, i al Sots 21, Martin Emde.

Dissabte vinent, dia 8 de febrer, el Sènior A es desplaça a la pista del C.B. Artes “B” a les 16:30 hores.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “B”    84
Collbaix Bàsquet Oms    63

Trinchan 27, Nogales 8, Romero 6, Villar, Sánchez, Marcet 4, Piñero 24, Porras 7, Vicente, Almirall, Vellet, Emde 8.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :          28-17        23-12    13-22      20-12

Victòria del Bàsquet Sitges tot i les nombroses baixes. L’equip només disposava de sis jugadors sèniors.

Tot i això els del Garraf van sortir molt concentrats i 15 punts de Piñero al primer quart ajudaven a agafar un primer avantatge en el marcador, 28-17, tot i que la defensa era massa permissiva. Al segon període els sitgetans seguien igual d’encertats en atac i aconseguien aturar una mica més el joc ofensiu dels visitants per marxar a la mitja part amb una diferència clara de  vint-i-dos punts, 51-29.

El tercer temps va ser el pitjor dels sitgetans. L’equip es va relaxar en defensa i ho aprofitava el Bàsquet Oms per retallar diferències. Tercer quart aguantat pel joc interior de Trinchan que acabaria com a màxim anotador del partit amb vint-i-set punts. Dos triples en l’últim minut del visitant Moliner deixaven el marcador a tretze punts, 64-51. Als últims deu minuts el Sitges va jugar amb molt d’ofici i va saber mantenir la distància fins al final del partit.

Agrair la participació del sub21 Emde que va realitzar un bon partit i va anotar 8 punts. D’aquesta manera el Bàsquet Sitges segueix en tercera posició a una victòria del segon i primer classificats que estan empatats.

El proper partit es jugarà dissabte 8 de febrer a les 18:00 hores a la pista del Autoescola Trac – C.B. Vilatorrada “B”, cinquè classificat.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Bàsquet Sitges     61
C.B. La Mercè     58

M Anoro 14, M.Emde 6, I.Garcia, A.Ibañez, M.Lligoña 7, F.Merino 6, A.Miguelsanz 14, M.Mila, P.Motjer 6, Y.Pedroso 3, N.Simon 5, F.Sanchez, L.Mayoral, K.Ayouna.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials :          22-14        14-20    5-8     20-16

Victoria molt treballada i merescuda. Cal felicitats a tot l’equip pel treball realitzat.

Pròxim partit, dissabte 8 de febrer a les 17:30 hores, desplaçament a Barcelona a la pista del C.B. Sagrat Cor Diputació.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”      53
C.B. La Mercè      60

B.Andres 4, D.Arjona 4, N.Bellmonte 13, A.Bielsa 2, M.Bielsa, P.Cabezas 22, M.Gosalvez, D.Hurtado, P.Masana 2, H.Mata 6, A.Valera, F.Sanchez, A.Polo.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :          15-23        13-14    14-10     11-13

Emocionant partit el jugat el dissabte a Pins Vens en la lluita pel lideratge del grup entre els equips Júnior del Basquet Sitges i La Mercè de Martorell.

El Sitges va començar molt bé el partit amb un parcial de 8-2, temps mort de l'equip visitant, i el Sitges es va desinflar i la Mercè amb set triples en els primers dos quarts i especialment el jugador de la Mercè, Daniel Roy amb tres triples i portant al seu equip a tenir avantatge de nou punts en el descans 28-37.

A la sortida dels vestuaris els Júniors es van posar les piles i amb una defensa mixta sobre el jugador Roy, va començar a remuntar el partit, arribant a un minut i mig del final amb el marcador a favor del Sitges 53-51. Però un triple mancant pocs segons de la possessió de Daniel Roy, els seus primers punts en aquesta segona meitat, va fer impossible en el següent atac reduir aquesta diferència, una llàstima.

Ara toca continuar treballant i en el següent partit a casa del Sama Vilanova caldrà anar per la victòria. Donar les gràcies pel suport de l'afició durant tot el partit.

Proper partit dissabte dia 8 de febrer a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Basquet Samà Vilanova – JMB.

C.T. Junior “B” masculí – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “B”    54
Roset 1093-C.B. Igualada C   45

S.Alsina 7, M.Bernat 2, J.Bordonau 4, F.Javillonar 2, E.Lopez 9, L.Mayoral 4, O.Miro 5, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo 4, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna 16, M.Rubí, M.López 1, Edgar, Alan

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:    12-18    7-8    17-13    18-6

Tercer partit de la segona fase contra un rival amb el mateix balanç de victòries i derrotes que els sitgetans.

Primer i segon quart on la intensitat i la concentració no són les adequades per encarar un partit. Els errors en atac i la desconnexió en defensa feia que els visitants marxessin al descans amb 26 punts, dels quals 21 des de la línia de 6.25, i una diferencia de 7 punts.

Inici del tercer quart i els sitgetans comencen a moure la pilota i a jugar com un equip. Tot i aconseguir arribar a falta de 10 segons del final del quart empatats, un triple a l’últim segon dels visitants provocava que els sitgetans marxessin als últims 10 minuts 3 punts a sota i amb la sensació que la sort no estava al seu costat. Últim quart i els locals mostren que no val la sort en aquest esport, sinó que s’ha de lluitar fins el final. Millora en el percentatge i decisió en els tirs, control absolut del rebot defensiu i bona lectura feia que els locals remuntessin al marcador amb un parcial de 18-6 definitiu.

Molt bona segona part de l’equip que fa oblidar els primers 20 minuts de partit. Si els del Garraf volen tenir opcions de quedar per dalt a la classificació no poden permetre aquests errors.

Pròxim partit diumenge 9 de febrer a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Club Nou Bàsquet Vilanova - AKO.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “A”     55
Club Bàsquet Sentmenat    49

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Proper partit diumenge dia 9 de febrer a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Art Vinyl – C.B. Esparreguera Verd.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sitges “B”     28
European International School    64

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Proper partit dissabte dia 8 de febrer a les 10:30 hores, desplaçament a Barcelona a la pista del Lestonnac “B”.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A1 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “A”     63
Joventut Les Corts “A”     76

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Proper partit dissabte dia 8 de febrer a les 12:00 hores a Pins Vens, contra l’equip de la Creu Alta Sabadell 1.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”     48
C.B. Cubelles Blau     50

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Proper partit diumenge dia 9 de febrer a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del AEB La Palma Layret Foundation.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”     24
Odena Club Bàsquet     74

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Proper partit dissabte dia 8 de febrer a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Club Bàsquet Vilatorrada.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Jornada de descans.

Proper partit diumenge dia 9 de febrer a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del BBA Castelldefels 2009.

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”     56
La Salle Manresa “B”     24

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Proper partit dissabte dia 8 de febrer a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellar.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Vilanova del Camí B.C. Endavant  37
Bàsquet Sitges – La Oca    59

B.Arrive 8, V.Carbonell, D.Granados, J.Luguera 9, G.Marcos 12, N.Midley 2, I.Perez 12, M.Prat 3, A.Rodriguez, B.Salvat 7, X.Santin 6, M.Mestres.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Parcials :          8-16        4-18    13-13      12-12

El proper dissabte dia 8 de febrer a les 18:00 hores a Pins Vens, es rep al C.B. CIC.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

B.C. Sant Joan Despí    23
Basquet Sitges     56

A.Albiol, E.Camprubi, B.Flores 3, A.Gonzalez 2, M.Granja 7, O.Gutierrez 5, M.Herrero 5, A.Jornet, C.Miro 11, M.Muntada 4, L.Nogal 9, M.Reigosa 4, V.Rial, L.Velasco 6, A.Pareja.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Parcials :          2-13        7-19    5-17      9-7

Les juniors jugaven aquest dissabte a casa de les últimes classificades. Després de la darrera derrota, les nostres noies volien fer un bon paper, i d’inici a fi, no han baixat la intensitat.

El proper dissabte dia 8 de febrer a les 16:00 hores a Pins Vens, es rep al Club Nou Bàsquet Vilanova – AKO.

C.T. Cadet femení promoció – nivell A2 – segona fase – grup 02

Escola IPSI 04     58
Bàsquet Sitges     19

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

El proper dissabte dia 8 de febrer a les 12:00 hores a Pins Vens, es rep al Joventut Badalona Femení 1.

C.T. Infantil femení promoció – nivell B2 – segona fase – grup 04

A.E. L’Esquits St. Sadurni    76
Bàsquet Sitges      35

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper dissabte dia 8 de febrer  D E S C A N S

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

Nou Bàsquet Olesa     71
Bàsquet Sitges      77

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

El proper dissabte dia 8 de febrer, partit aplaçat al dia 4 d’abril, a les 12:00 hores a Pins Vens, es rebrà al Joviat “B”.

Femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

Escola CBS-F      38
Bàsquet Sitges      51

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui, M.Lazaro.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

El proper dissabte dia 8 de febrer a les 10:30 hores a Pins Vens, es rep al Club Natació Terrassa.