Regates

El CN Vilanova acull les 1es jornades del Campionat de Catalunya de 420 i Europe Trofeu Vilamòbil

Ampli reconeixement del Club Nàutic Vilanova durant la Nit de la Vela

CN Vilanova Vilanova i la Geltrú 03-02-2020 12:54 Lectures 1224
es jornades del Campionat de Catalunya de 420 i Europe Trofeu Vilamòbil. Eix

es jornades del Campionat de Catalunya de 420 i Europe Trofeu Vilamòbil. Eix

El Club Nàutic Vilanova després de més de tres anys de no poder acollir proves del Campionat de Catalunya de Vela Lleugera degut a la remodelació de les seves instal·lacions, aquest cap de setmana ha reactivat el màxim nivell competitiu acollint les dues primeres jornades del Campionat de Catalunya de 420 i Europe – Trofeu Vilamòbil. El cap de setmana vinent del 8 i 9 de febrer continuaran les proves i es farà l’acte de lliurament de premis.

En total hi ha pres part 20 equips de la classe 420, una modalitat per parelles, i 43 regatistes de la classe Europe, de clubs de tot el litoral català com CN El Balís, Obús Team del Masnou, Astro HSI Boro, CN Tarragona, CN Vilassar de Mar, CNCB & CN Palamós, CN L’Estartit, CV Blanes, CN Garraf i CN Vilanova.

Després d’una primera jornada amb poc vent, en què només es van poder fer una prova de 420 i dues d’Europe, avui diumenge, segon dia de competició el vent ha sigut molt més potent, de 9 nusos de component sud – oest, circumstàncies meteorològiques que han permès disputar tres proves de cada classe, a part de gaudir d’una temperatura i sol pràcticament primaveral.

Transcorregudes dues jornades de competició, la classificació general provisional de la prova està encapçalada per:

Classe 420:

1er. Sebastián Riquelme / Miquel Pérez, CN El Balís
2on. Nacho Dávila / Javier Mestre, CN El Balís
3er. Miquel Baena / Luca Vázquez, CN Vilanovaç

1er. Sub19. Sebastián Riquelme / Miquel Pérez, CN El Balís

1er. Sub 17. Pedro Fernández / Alejandro de Maqua, CN El Masnou
1er Sub 17 Dones. Alba Santos / Paula Magdaleno, CN Vilanova

Classe Europe:

1er. Ramon Figueras, CNCB & CV Palamós
2on Mònica Veenhoven, CN El Balís
3er Oriol Pina, CN L’Estartit

 

Ampli reconeixement del Club Nàutic Vilanova durant la Nit de la Vela

El Club Nàutic Vilanova ha tingut un ampli reconeixement a la Nit de la Vela organitzada per la Federació Catalana de Vela, ahir divendres a la tarda, al Museu Marítim de Barcelona. Es tracta de la gran festa anual de la vela a Catalunya, en la qual el club vilanoví va rebre el màxim guardó la Vela de Platí, junt amb d’altres 19 clubs del país.

D’altra banda, el Club Nàutic Vilanova també va tenir un reconeixement per la seva activitat de Vela Social, en el qual destaquen els programes Esport Blau Escolar i Vela Inclusiva. Va ser precisament en aquest apartat que la Federació Catalana de Vela va voler destacar el paper del CNV a través del seu president, Jaume Ballbé, que va tenir l’oportunitat d’explicar totes les accions que fa el club en aquest sentit. Ballbé va destacar els 2.000 escolars que passen pel club durant l’any, el conveni de col·laboració amb Junts amb Acció, pel foment d’esportistes amb capacitats diverses, i tota la tasca de vela inclusiva a través de la regata Pasífae i el programa de Vela d’Igualtat de la mà precisament de la federació.

Precisament l’equip de Junts Acció – Club Nàutic Vilanova, també va tenir un reconeixement com a Campions de Catalunya, junt amb els patrons de la Copa Sud – Centre, Sergi Llambrich, Àngel Blàzquez i Francesc Llambrich, que van fer pòdium d’aquesta categoria. José Martín, patró del Nirvana III també va recollir el premi de tercer classificat del Campionat de Catalunya d’Altura. Finalment, el jutge vilanoví, Pau Ferré, representant també del Club Nàutic Vilanova obtenir el premi al jutge de l’any.

La representació vilanovina a aquesta Nit de la Vela no només va comptar amb la presència dels representants del Club Nàutic Vilanova, sinó també amb l’assistència de Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, i de Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que en els seus parlaments no van obviar el seu origen vilanoví.          

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No