Victòria del sènior femení sitgetà

Imatge d'arxiu. Jaume Andreu

Químic/Alella 14 - RC Sitges 24
Campionat Catalunya Femení 1ª Categoria

El Femení del Sitges visitava el camp la Teixonera davant el combinat Químic/Alella en un matx decisiu per optar a classificar-se entre les dues primeres places que permeten jugar la final, ja que primer i segon en aquesta lliga prèvia a dues voltes, es classifiquen directament per la final.

El partit començava molt bé per les sitgetanes amb una marca de Maria Torras als cinc minuts 0 a 5, que donava tranquil·litat i ànims a les nostres noies. El joc era igualat però la possessió més gran del Sitges, permetia que les del Garraf controlessin el partit. Tot i això en una de les poques oportunitats de les locals, anotaven i transformaven una marca (7 a 5) a 5 minuts del descans. Una derrota momentània totalment injusta, de fet les visitants feren honor al seu bon joc capgirant el marcador a la darrera jugada amb una marca de l'ala Inés Sauret que establia un favorable 7 a 10 a la mitja part.

A la represa la tònica del partit no va variar, la superioritat sitgetana era mínima i qualsevol acció podia capgirar novament en el marcador. Però el Sitges va saber materialitzar el seu domini amb una nova marca, anotada i posteriorment transformada per Surya que obria escletxa en el marcador, 7 a 17. Faltaven encara molt de partit i no estava res decidit, de fet l'emoció es va convertir en el protagonista quan el Químic/Alella anotava i transformava la seva segona marca 14 a 17, acostant-se en el marcador de tal forma que amb una marca més guanyava el partit. Era el moment de defensar-ho tot per part del Sitges i les nostres jugadores, lluitaren cada pilota i cada placatge, aconseguint mantenir el marcador favorable fins al darrer minut, en què a més de la victòria aconseguiren la darrera marca transformada del matx, mitjançant Marta Gilabert que establia el resultat final de 14 a 24.

El pròxim partit és aquest dissabte a les 14:00hs a Santa Bàrbara (Sitges) que rebran la visita del INEF/Hospitalet un equip que ha anat a més en aquesta temporada, pel que la victòria s'haurà de lluitar de valent. Posteriorment a aquest partit, a les 15:30hs jugarà al mateix camp el Sènior Masculí que rebrà la visita del Gòtics, després d'haver descansat el passat cap de setmana.