Tan sols va faltar no perdre

L‘equip que entrena Dani Pujol trenca una trajectòria de 11 partits sense perdre

CF Sitges-Suburense 2 – CE Riudebitlles 3

El Sitges-Suburense va acabar perdent davant un Riudebitlles amb molt d’ofici en un partit en el que el futbol el posava l’equip sitgetà però el gols ells. Una derrota que deixava veure que en aquest cas el futbol no va ser just amb el Sitges-Suburense que ho va posar tot però que li va faltar efectivitat cara a barraca, una derrota que diu molt a favor d’un Riudebitlles que van saber jugar les seves cartes i fer-se amb els tres punts en joc.

Com si així ho digues el guió el Riudebitlles es posava per davant de penal per unes mans del tot rigoroses dintre de l’àrea del Sitges-Suburense que el visitant Daniel Pérez posava el 0-1 al marcador, malgrat les arribades i les ocasions que anaven tenint la millor ocasió d’aquest primera part fou la pilota al pal de Guillem Viñola al minut 42.

A la segona però als 20 minuts de la represa en una de les poques arribades els visitants tornaven a tenir premi amb el gol d’Ivo fent el 0-2, el cert és que el Sitges-Suburense estava controlant molt el joc però elaborava massa las jugades sense llançar  a porta, tot i això en 11 minuts l’equip aconseguia empatar amb gols de Marc Prat de falta al minut 66 i de Dani Midcley al 77 en una pilota solta dintre de l‘àrea, enviant minuts després Marc Prat la pilota al pal, de poder fer el gol del triomf quan més estava arribant l’equip sitgetà, al 79 un il·lustre veterà com és el penedesenc Salcedo sentenciava el matx amb el seu gol i l’equip sitgetà tot i generar molt bones sensacions va acabar perdent després de 11 jornades sense fer-ho.

CF Sitges-Suburense: Javi Dorado, Rafa, Guerrero, Dani Midcley, Xavi Rodríguez, (Jano Ramos 78) Guillem Viñola, (Eric Furró) Cruselles, (Bruno 65)  Cristian, (Jorge Ayala 54) Raul Peiró, (Joal Linares 65) Carlos Guerrero i Marc Prat.

El Sitges-Suburense viatja aquest dissabte a Igualada per fer-ho al camp de l’Ateneu Igualadí, classificat quart per la cua amb 16 punts, conjunt que ha guanyat 4 partits, un als despatxos al Ribes, empatant 2 i perdent 13.