Victòria per encarar amb optimisme el derbi contra Les Roquetes

Diumenge el sènior vilanoví rebia la visita del CB Cardona, amb la intenció de revertir la mala dinàmica arrossegada les dues darreres setmanes

CNB Vilanova - CB Cardona. Eix

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 69 - CB CARDONA 57

Sortida amb Javi, Alex, Dídac, Sugri i Collados. L'equip comença amb força ritme, i comandat per un Javi molt encertat, sembla tornar a mostrar la seva millor cara. Però tan sols un miratge, la intensitat defensiva torna a deixar que desitjar i els de Cardona aconsegueixen capgirar al marcador, amb un gran encert en el tir de tres, per marxar amb un més tres al lluminós, 17-20.

Al segon quart els grocs semblen entrar de nou al partit, i amb uns inspirats Borja i Collados, aconsegueixen un bon parcial. La defensa segueix fent aigües, però els visitants, amb només set jugadors, comencen a baixar els seus percentatges. Mitja part 37-31.

Els de la Parròquia volen matar el partit, i ara si ofereixen una defensa acord a les possibilitats de l'equip. L'atac és més fluid i es troben millors seleccions de tir, bons minuts d'en Sugri l'Alex, per marxar a l'inici del darrer quart amb un gairebé definitiu 57-40.

Últim quart suposadament de tràmit, on una entrada ben aviat en bonus i una relaxació poc comprensible dels grocs, els fa perdre el quart i donar les gràcies a que s'acabi el partit. Els de Cardona arriben a situar-se a deu punts a base de tirs lliures i de la poca aportació ofensiva del Nou Bàsquet. Final del partit 69-57. El més important la victòria després de les dues darreres derrotes, per tal d'encarar amb millors sensacions el derbi de dissabte a Roquetes.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: SUGRI (9), ALEX (10), DAVID (6), VARGAS, LLUISGUI (3), GALI (2), COLLADOS (6), JAVI (18), CAELLES (2), DÍDAC (2) i BORJA (11).