HOQUEI PATINS

Victòria del Patí Vilanova davant el líder, l'Arenys de Munt

El Vilanova ha fet un excel·lent partit davant un molt bon i complicat equip

CP VILANOVA  5 - C.E D. ARENYS DE MUNT 3

El C.P. Vilanova ha derrotat per 5 gols a 3 a l’Arenys de Munt en el partit disputat aquest vespre al Pavelló de la Plaça de les Casernes, corresponent a la 13 èna jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Nord, amb una mica més de mitja entrada d’un públic que avui si ha gaudit d’un bon espectacle i que ha sortit amb molt bones sensacions del seu equip.

El Patí ha jugat un partit molt bó, espectacular en la primera part i molt efectiu a la segona, davant un Arenys que es presentava com a líder del grup i que ha posat les coses molt difícils, especialment en la segona part, que és quan ha premut l’accelerador en veure que se li escapava el partit per la molt bona feina defensiva  del Vilanova, que avui ha jugat amb molt de cap, com diem en la segona part en que  els del Maresme han pressionat de valent, intentant ofegar la sortida de bola amb forta  pressió per tota la pista.

Avui el Vilanova ha fet un molt bon partit, espectacular en la primera part i controlant el tempus en la segona en que amb molt de treball defensiu i amb un Pol ferrer sublím en el tram final, i avui –al final- aprofitant els contra-cops i les jugades de bola aturada s’han emportat tres punt importantíssims, especialment per la resta de resultat que s’han produït.

El partit ha començat amb fort ritme i al minut 9 Borregan amb molta habilitat ha inaugurat el marcador, però l’alegria de l'Arenys ha durat ben poc ja que en la següent jugada el Vilanova empatava (Bocchi). A partir d’aquí el Patí s’ha crescut i Garrido amb un fort tret  trencava l’empat en l’equador de la primera part, però restava el gol de la mà de Muntané, que en una arrencada ha marcat un gol de traca i mocador a manca d’un minut.

En la segona part els del Maresme han premut l’accelerador amb, com hem apuntat, pressió per tota la pista. Amb els dos equips amb nou faltes, ha arribat en el minut 12 la desena de l’Arenys que ha transformat Garrido. Els visitants han incrementat la pressió, però  el Vilanova ha defensat molt bé, tancant espais i els xuts des de lluny i per adobar-ho Pol ferrer aturava tot el que arribava.

En el minut 19 Morales escurçava diferències i l’Arenys estava abocat sobre la pista del Patí, i desprès d’un contra-atac local, aprofitant els espais que es deixaven, ha enviat una bola a la base del pal que hagués estat definitiu, però els nervis  han provocat que Gallardo veies la targeta blava i en la trifulca també l’ha vist J. Pérez. Muntané ha transformat la falta directa i a pocs segons pel final ha arribat la desena falta del Patí que Borregan ha transformat molt bé.

Ara hi ha aturada la propera setmana al disputar-se al Vendrell la Copa de la Princesa.

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Bocchi, Muntané, Aguilar, Garrido (cinc inicial), Cuevas, La Laguna, Vergés, Donoso (p.s.)

C.D. ARENYS DE MUNT .- Garcia, Domenech, Laguna, J.Pérez, Gallardo (cinc inicial) Borregan, G. Pérez, Morales

ARBITRES: .-  Srs A. Gorina i M. Lapedriza

GOLS: 1A PART: 0-1 Borregan (min 9); 1-1 Bocchi (min9); 2-1 Garrido (min 13); 3-1 Muntané (min 24). 2A PART; 4-1 Garrido de FDA (min 12); 4-2 Morales (min 19); 5-2 Muntané de FD (min 24); 5-3 Borregan de FDA (min 24)