Hoquei patins

El CE Vendrell empata 2 a 2 amb el Sant Cugat

CE Vendrell - PHC Sant Gugat . Eix

El dissabte 8 de febrer, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va empatar 2 a 2 amb el Sant Cugat, en el partit corresponent a la jornada 13 de l'OK Lliga Plata, i es manté líder del grup sud, a 5 punts del segon classificat.

En un partit molt disputat, el Sant Cugat es va posar amb un 0 a 2 al marcador gràcies a dos gols de Joan Farnés, als minuts 12 i 26. El
Vendrell va saber reaccionar i Xavi Crespo va ser l'autor dels gols de l'empat, als minuts 36 i 43. Cal dir que el Vendrell no va transformar
dues faltes directes (minuts 17 i 32) i que Álvaro Shehda va estar providencial quan va aturar-ne una favorable al Sant Cugat (minut 39).

Als darrers minuts, els dos equips no es van conformar amb només sumar un punt i van anar a buscar la victòria. Al final el marcador es va quedar amb el 2 a 2 definitiu.

El proper dimecres 26 de febrer, a les 20:30 h, el CE Vendrell jugarà la jornada 14 de l'OK Lliga Plata rebent la visita del Sant Just. L'horari
intersetmanal es deu al fet que al cap de setmana anterior al Pavelló del CE Vendrell s'hi celebra una festa de Carnaval.

Abans, el cap de setmana del 15 i 16 de febrer, el Pavelló del CE Vendrell serà la seu de la Copa de la Princesa 2020. El dissabte a les
18 h es jugarà la primera semifinal entre Shum Frit-Ravich i el CH Mataró, i a les 20:30 h la segona semifinal entre CE Vendrell i CDE
Arenys de Munt. La final es jugarà el diumenge a les 12:30 h.

Properament, s'informarà sobre el preu de les entrades.

CE Vendrell (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Manu Necchi, Lluís Ferrer i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial – , Jan Escala, Iker
Casado, David Lecha, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

PHC Sant Gugat (2): David Toda (p), Joan Farnés, David Yepes, Pau Gilabert i Xavier Serralonga – cinc inicial – Francesc Maideu, Pol
Claramunt, Carles Domènech, Gerard Peris i Jordi Pons  (p).

Gols: 0-1 (12') Joan Farnés; 0-2 (26') Joan Farnés; 1-2 (36') Xavi Crespo, i 2-2 (43') Xavi Crespo;

Àrbitres: Josep Gómez i David Pedrola.

Targetes blaves: a Pol Claramunt (17')

Faltes d'equip: CE Vendrell: 14  / PHC Sant Cugat: 12