Segona Catalana

Nova derrota dels vendrellencs que segueixen en dinàmica negativa

Els taronges acumulen vuit derrotes consecutives, la darrera 72-84, davant el Reus Deportiu

AB Vendrell - Reus Deportiu. Eix

No hi ha manera, l’AB Vendrell, amb la coneguda baixa de Yeison Colon, va sumar aquest passat dissabte, la vuitena derrota consecutiva, aquesta vegada, davant el Reus Deportiu, que es va imposar per 72-84, al pavelló de Coma-ruga. En un partit dominat pels visitants, a partir del tercer quart, davant un Vendrell, col·lapsat mentalment, les errades en el tirs lliures, 17/38, en són una bona mostra, 21 tirs lliures errats, en un equip tocat moralment pel pes de les derrotes. El marge que tenien els taronges respecte els llocs compromesos de la taula, s’ha acabat, doncs amb un balanç de 7-10, se situen en vuitena posició, una victòria per sobre dels llocs de promoció de permanència.

El matx començaria de cara pels del Baix Penedès, dos cistelles inicials de Joan Solé, deixaven un 8-2 als 3’ de joc, els de Reus, però, contestaven amb tres triples consecutius, que capgiraven 12-13, el marcador; es va entrar en una fase d’igualtat, fins el 19-18, tres minuts sense anotar per part dels locals, van provocar un parcial de 0-8, amb els qual els reusencs tancaven aquest primer quart, què els donava un 19-26 favorable, a la fi del mateix.

L’inici del segon període va ser favorable als del Baix Camp, que estiraven el marcador fins el 19-31, però, un triple d’Alexis Fernández, va despertar als vendrellencs, que amb una millora defensiva, els punts de Jordi Solé i Adrià Trouvé, van ser capaços, després d’uns minuts de gran joc, de tornar a agafar la iniciativa 40-39; un parcial final, de 2-9, suposava el 42-48 del descans, en una primera part, clarament ofensiva.

El tercer quart va ser fatídic pels de Dani Ventosa, que van encaixar quatre triples del seu rival, les pilotes perdudes van ser constants, encara que els taronges, treien faltes als jugadors del Deportiu, que es van carregar de personals, però, no ho van poder aprofitar per les errades en els tirs lliures. Un tercer període que va significar un parcial d’11-19, que deixava un 53-67, a l’espera del quart definitiu. En els darrers deu minuts, els locals ho van intentar, amb una pressió a tota la pista i anotant dos triples, de Trouvé i Carlos Harster; el Reus Deportiu, però, amb jugadors experimentats, van saber jugar amb el marcador favorable, 60-73 a cinc minuts del final.

Uns últims minuts, que van servir, per certificar la victòria dels visitants, davant un Vendrell entregat. La propera setmana no hi haurà competició, doncs la lliga s’atura una jornada, el següent partit, serà a la pista del Igualada B, de Marc Rovirosa, penúltim classificat i on els vendrellencs, estan obligats a sumar un triomf molt necessari.

Pel Vendrell van jugar: Hugues (13), Joan Solé (14), Nieto (2), Trouvé (21), Cerezo (6), Amorós, Harster (5), Fernández (3), Espino (2), Jordi Solé (6), Ruíz i Vázquez.

Parcials: 19-26, 23-22 (42-48), 11-19 (53-67), 19-17 (72-84).

Gran victòria del sènior B davant el Torredembarra

El sènior B va fer un dels millors partits de la temporada i va superar per 83-71 al conjunt del Torredembarra, tercer classificat, d’aquest grup de tercera catalana. Els de Sònia Aril, van poder tallar la dinàmica negativa que portaven amb un triomf de prestigi, basat en una gran primera part,  que deixava un 42-31 al descans. En l’últim quart, malgrat que els visitants es van posar a dos punts després de dos triples convertits, 70-68, a més de tres minuts pel final, els taronges, van saber refer-se i aprofitant les visites al tir lliure, van clavar un parcial de 8-0, que els va donar el triomf. Després d’aquest resultat, els del Vendrell, se situen desens, amb un balanç de 5-12, a l’espera de visitar a la Salle Reus.

El Sots-21 femení, perdia el primer partit de la segona fase, a la pista de Les Corts, per un contundent 75-31. Les vendrellenques no s’han adaptat a la pista descoberta on s’ha disputat el partit, cedint des de el primer quart, davant un rival superior. La propera setmana rebran la visita del Bàsquet Molins.