HOQUEI PATINS

El Barça goleja al Liceo i deixa la lliga regular quasi sentenciada

Ahir al vespre es va disputar el partit d'hoquei patins entre el Barça i el Liceo ajornat en el seu dia per la impossibilitat de vaitjar l'equip gallec  a causa del temporal que afectava aquella comunitat i deixava tancats els aeroports.

El partit, considerat el de la màxima rivalitat, era important cara a la classificació le la lliga regular de l'OK Lliga masculina, ja que en cas de victòria d'un dels equips tindria el factor pista en els play off al seu favor.

La primera part va ser disputada, ja que el Barça es va avançar però els gallecs van empatar. Una nova estirada dels catalans els van permetre anar al descans amb 3 a 1. Només començar la segona part nou gol del Barça, i quan semblava que estava sentenciat el partit, el Liceo es va acostar amb dos gols. El partit era obert del tot i va ser a partir d'aquí que la màquinaraia blaugrana es va accelerar i van anar caient gols fins al 9 a 3 definitiu.