Una important i balsàmica victòria del Nou Bàsquet contra el Roquetes

Plantilla del CNB Vilanova. Eix

CB ROQUETES 66 - CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 77

Dissabte es disputava un nou derbi, sempre intens i disputat, entre un Roquetes que lluita per enganxar-se al grup perseguidor del Nou Bàsquet que ocupa la tercera plaça a la classificació.

Sortida amb Lluisgui, Dídac, Borja, Sugri i Collados. De nou l'equip groc surt poc concentrat i rep un parcial preocupant, que obliga a remar ben aviat. Al minut 5 el marcador és 14-6, i és aleshores quan Javi entra a pista i revoluciona el partit. Tretze punts en cinc minuts, culminats amb un triple al darrer segon del quart, que col·loca als de La Parròquia amb avantatge mínim, 20-21.

Al segon quart les sensacions són millors, el joc interior vilanoví comença a dominar el rebot, i a l'encert de Javi s'hi afegeix el de Caelles i Burci. Tot i així els locals no perden la cara al partit, però aquest cop l'encert en els tirs lliures dels vilanovins és el que toca i es marxa a mitja part amb un 38-43 que fa preveure una dura segona part.

Gran defensa al tercer quart, amb el millor Gali de la temporada, que contagia als companys en intensitat i permet als grocs obrir una perita escletxa, que si són capaços de gestionar els permetrà endur-se el partit. Si hi sumem una altra millor versió com la de Collados, la cosa pintava força bé. 56-63.

Però com venen demostrant els darrers anys, els de Roquetes són un equip lluitador que no es dóna mai per vençut. Als primers cinc minuts els locals aconsegueixen un parcial de 8-2 que torna a equilibrar el lluminós (63-65). Aleshores Collados referma la seva bona actuació castigant des de la pintura als locals, i una esmaixada de Burcet acaba amb les aspiracions del Basquet Roquetes. La bona lectura als dos darrers minuts dóna una important i balsàmica victòria al Nou Bàsquet, 77-66.

Dissabte partit avançat de la jornada de carnaval a la difícil pista del CB Monjos. Seguim

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: SUGRI (2), ALEX (2), DAVID (6), VARGAS, LLUISGUI (1), GALI (5), COLLADOS (14), JAVI (22), BURCI (9), CAELLES (11), DÍDAC (3) i BORJA (2).